Vaknar till….

….en syn över bukten och jag har även synen över La Concha. Oavsett åt vilket håll jag tittar så är det vackert – självklart föredrar jag havet men bergen är underskattade, det är en imponerande syn. Men havet har ju så klart prioritet, har alltid älskat havet och kommer alltid att göra.

Är detta sant????

Hur gammal är den här mannen, någon som levt väldigt länge eller får han inga tjejer så han måste skuldbelägga dem på något sätt. Jag förstår hur som helst absolut inte att det finns så inskränkta människor.

Carolina Neurath….

Carolina tillsammans med sin sambo/make Niclas Engsäll som tidigare var gift med Andrea Brodin (typ Kronprinsessans bästis)

Här är de på bokreleasen av hennes senaste bok Brännmärkta som handlar om en fd dokusåpakändis som tjänat/tjänar väldigt mycket pengar först på ungdomar på glid sedan på inkommande flyktingbarn/ ungdomar som kommer utan föräldrar.. Ganska så uppenbart vilka paralleller som kan göras vilket inte gått obemärkt förbi. Hon skrev ju även boken om EQ-bank som hon fick något journalistpris för. Sedan i mitten ytterligare en bok som handlar om ett företag som utger sig för att vara bank (typ) med skyhöga räntor och för att klara amorteringar ”uppmanas” man att ta ytterligare lån. Alla hennes böcker bygger på ”verkliga” händelser även om hon alltid ät mycket noga med att inte namnge något/någon och undvika alla risker att bli stämd.

Hela familjen.. Tror Niclas hade barn även med Andrea så här är hela bonusfamiljen..

Niclas jobbar på reklambyrå och efter en massa år på Svenska Dagbladet tror jag att hon nu jobbar på SVT Morgon TV.. Det var med Niclas i spetsen vi tog fram Cloetta sortimentet till Kronprinsessan & Daniels bröllop. Jag antar att hon genom sina böcker retat upp en och annan så hon är ganska restriktiv på sociala medier men att de hunnit med en resa till Alperna och en till Mauritius nu i vinter har man kunnat se..

En likhet har jag med henne (lyssnade på en intervju med henne i Värvet, lyssnar igenom alla intressanta där nu). Vi har sedan barnsben älskat Pippi Långstrump och likaså gör hennes dotter. Det ät verkligen något visst med Pippi Långstrump, finns det något barn speciellt tjejer som inte älskar Pippi?


Lördagsmiddag..

Om du vill äta en riktigt god middag så har jag hittat ett tips från Fredriksfika (är namnet på hans Instagramkonto men han har även en blogg) så du kan hitta recepten där;

Helstekt oxfilé med rostad blomkål och chimichurry (kryddstark sås från Argentina) Så gott!

Sedan kan man behöva en lite mer svalkande efterrätt: Citronfromage gärna med lite passionsfrukt till – även detta recept från Fredriks Fika. Under åren vi bodde i Helsingborg typ 4-5 var det alltid söndags- middag hos Farmor & Farfar och alltid Apelsin- eller Citronfromage..

Hemligt projekt..

Om jag uppfattat allt så har Carina Berg & Carolina Gynning haft något projekt ihop tidigare och har nu något nytt i pipeline. Vad, kan de inte säga ännu men dom två ihop då blir det säkert bra.. Hon har ju ny man i sitt liv Carina, eller så himla ny är han väl inte. Dom har väl hunnit gifta sig eller ska gifta sig nu på våren/sommaren. Han är fotbollsspelare i Djurgården och kommer ta hennes efternamn. Det börjar bli allt mer vanligt att killen tar tjejens efternamn.. Carolina Berg + en fotbollsspelare känns lite udda sådär, hon är inte urtypen för en fotbollsfru direkt:)

Befriande….

Är det inte härligt befriande? Prins Carl-Philip med övriga familjen på skidsemester med Sofias föräldrar. Nu kanske de finns några livvakter etc som man inte ser men på de officiella bilderna ser de ut som vilken familj som helst på skidsemester..


30 miljoner Plus

Mamma Kylie Jenner

Kylie Jenner är ju galet framgångsrik med främst sitt kosmetikaföretag. Strategin har jag ju skrivit om tidigare och den har lett henne till den de extrema framgångarna och verkligen the #1 inom Familjen Kardashian. Här har hon lagt upp en liten Instastory. Den gick ut på att Mamma Kylie sitter i stol mittemot och kastar över en ”baby model” av en märkesväska. Flickan skrattar ett riktigt barn skratt. Den hade inte legat uppe så länge när jag fick syn på den och hade den över 30 miljoner visningar! På riktigt….

Blondinbella

Har snabbt scrollat igenom Blondinbellas blogg den senaste veckan. Det som slog mig mest är att hon i ett Blogginlägg gick igenom de mål hon satte för perioden 2016-2018 och hur mycket och vad hon uppnått. Det var 100 mål! Från högt till lågt och vissa kändes helt orealistiska men 100 mål på 2 år…

Det var ganska många mål som inte var uppnådda om man räknar till numerären men totalt sett har hon ju varit framgångsrik. Hon har dessutom lärt sig att sätta väsentligt färre mål och fokusera på dem..

Nu har hon bla varit i London med sin partner Pingis för att fortsätta sälja in Löwengrip Hudvård..

Produktiv författare…

I April kommer nästa bok En bur av guld, hon skriver ju både romaner i Fjällbacka serien men även barnböcker om Super Charlie…


God Natt!Gggg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *