Vad är det?

Har inte mått så bra i dag igen, börjar bli lite orolig. Så ska man väl inte skriva men jag tycker att jag mår lite sämre än jag borde. Tur att jag la till den där extra veckan för min måltavla 2019 för den här veckan tror jag inte att jag kommer få till det. Kom inte iväg till banken heller så det hoppas jag verkligen att jag får till i morgon..

Snyggt – Emilia de Poret

Häftig kjol med svart smokingjacka
Testar kläderna inför Nyår – så snyggt!

Långt från Marbella..

Härligt med en vit jul för såååå många över Sverige…

Rustikt tips Nyårs-dukning

Vi är vana vid guld, glitter & glam – den här rustika dukningen tycker jag är jättefin!

Nu lyssna lite bok och sedan sova, hoppas må bättre i morgon.

KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *