All time low…

Trodde jag verkligen att det skulle vara när det gällde antalet läsare på min Blogg, en sådan här dag som Julafton. Men där hade jag helt fel.. Kanske är det så att ”folk”’blir lite uttråkade mellan julmaten och Julklappsutdelningen och då tar Sociala Medier av olika slag över ett tag..

Noll julmat har det varit här i dag.. Är som sagt inte överförtjust i det och även om det går att få tag på det så blir det inte värt det. Finns bara en två saker som jag saknar riktig ordentligt..,

Hur man ska få styr på ordningen hur bilderna ska komma kan ni som sagt se.. Att jag saknar Julskinka och en riktigt stark & god senap är väl för de flesta inte så konstigt.. Kalvsylta & Rödbetor är väl lite mer udda och många som inte tycker om det alls. Men för mig är det en sådan där tradition från mormor och mamma så för mig är det självklart på julbordet. Kanske har de något över nästa vecka så kan jag äta bara det till lunch någon dag. Kanske har de oxå några skivor skinka så att man kan få någon ”skinkmacka” för det är godare så än att äta det från själva julbordet. Här har det varit vanlig mat på dagen och till kvällen blir det:

Lite ostbricka, inte så mycket men ost är ju så gudomligt gott (jämfört med tex lutfisk:)) De här skifferplattorna kostar ca 250:- i Sverige och 60:- här så visst finns det stora prisskillnader på en hel del både råvaror och annat..


Andra skillnader…

Förra året var det en rätt kall vinter här medan vi i år har en väsentligt varmare sådan (framförallt december)

Så skönt…

Det här är Stockholm, kommer man högre upp kan temperaturen vara typ minus 20 grader läste jag någonstans

En vit jul..

Det verkar vara en vit jul i stora delar av Sverige – precis som det ska vara. Har hejdlöst stulit lite bilder från Instagram så jag oxå får lite vit jul (även om jag föredrar sol och 20 grader i skuggan)

Linda Lindorffs klänning är designad av Ida Sjöstedt till någon gala – en riktig vinterprinsessa..

Det ligger något i det..

…i det jag skrev i går..Antingen har Blondinbella och Odd bestämt att de ska fira högtider tillsammans med barnen så det är därför hon firar jul med Odd och hans familj MEN hon tog ju in den där Hampus i deras familjeliv så det stämmer inte riktigt. Hon skriver i bloggen att hon längtat så mycket efter sina fd svärföräldrar som hon inte träffat på 1,5 år.. Lite skumt när man är gift och små barn.. De separerade ju för typ 9 månader sedan. Var är Mamma Löwengrip? Några syskon kanske inte finns.. Men just det här med mamman är lite mer än udda.. Tänk vad hemskt om jag håller på spelulerarar och har mig och så är hon svårt sjuk eller något ännu värre. Slutspekulerat!

Alex & Sigge..

Har ju bara läst Alex böcker som för övrigt ingen kan ha missat att jag tycker är grymt bra. Tydligen har de skrivit en bok ihop, den tror jag inte är lika bra men ska ge den en chans om den finns på Storytel. Har heller inte lyssnat på deras Podd men det har jag gjort nu och blev positivt överraskad. Kommer antagligen inte ”hänga på låset” och lyssna varje vecka men den är rolig och de kompletterar varandra bra.. Så det blir nog några avsnitt till nu under julhelgen..

Polotröjan är tillbaka..

Den här är verkligen snygg med sina knappar på armen..

”Alla bär rött”

Vilken kärleksfull bild ❤️

Ha nu en fortsatt God Jul!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *