Fusk, Säker Stil & Kardashians

Vaknade till en rätt gråmulen så där lite halvtrist dag. Var hemma på förmiddagen när jag gav mig iväg för att fixa lite ärenden hade det spruckit upp så det var T-shirt och tjock tröja som gällde.. Me like.. En baksida med min sjukdom är minnet – julbordet var förra fredagen.. så det blev alltså inget med det. Så inget julbord i år heller. Har oxå svårt att komma ihåg vilken veckodag det är, men det blir förhoppningsvis bättre… Fick i alla fall köpt snus, enda stället i Marbella som säljer snus. Cigaretter säljs precis som i Italien bara på speciella ställen men alkohol överallt – även när du beställer delivery av mat.. men det är inget vi brukar göra..

Fusk men snart så..

Håret blir bättre och bättre men som jag skrivit tidigare långsammare än vad läkaren sa.. Då får man ta till lite fusk.. Om kanske två veckor kan jag med hjälp av fusksnodden och hårspännen gå utan turban. Än vägar jag inte om fusksnodden ramlar av blir det allt annat än bra. Får träna och gå hemma till jag är säker på att det sitter…

Det är en otrolig skillnad jämfört med bara för typ en månad sedan men utan fusktofsen är det verkligen tunt och stripigt. Vilken tur att jag tog med den från Sverige, började ju tappa lite hår redan där så det här var/är en billighetsreserv. Jag får ju bara tvätta håret max var tredje dag annars sliter det för mycket på håret och det har jag varit noga med att hålla. Två tabletter medicin äter jag varje kväll och ska egentligen ha en speciell spray som jag ska spraya håret med varje kväll. Till skillnad mot mina andra mediciner så är hårmedicinerna inte subventionerade. Tabletterna kostar 350:- och sprayen 375:- och jag har varit väldigt snål och inte köpt sprayen.. Men om håret inte är ok om typ 2 månader och sköldkörtelsproblematiken är utesluten så köper jag den. Är hur som helst glad över framstegen, att tappa håret är en vidrig känsla. Men det finns dom som har det värre…

Små oemotståndliga ”Karismor”

Malin Gramer är kär och säger i sitt Instagraminlägg ”All I want for Christmas” Petra Tungården (bild 2) har köpt och Katrin (hon med efternamnet) verkar stå i valet och kvalet. Dom är oemotståndliga – utan tvekan. Älskar Karisma to the moon and back och Tintin oxå såklart. Rasen King Charles Spaniel är den 6:e vanligaste i Sverige. Här är de extremt ovanliga. Tintins ras Bichon Maltes är jättevanlig så han får typ aldrig någon uppmärksamhet men verkar inte bry sig speciellt mycket över det..

Smart….

Bild ett visar en slags ”insida” med olika fack för olika saker i en handväska. Var sak på sin plats istället för att man (som typ jag) ofta rotar runt i väskan för att hitta det ena eller det andra. Jag har aldrig sett något sådant här ”innerfack” men om jag skulle hitta ett så skulle jag sätta upp det på önskelistan. Antar att de finns i åtminstone några storlekar för alla väskor är ju inte lika stora.

Camilla Läckbergs väska – bild Instagram

Här hade ju en sådant ”insidegrej” varit perfekt. En plånbok – brukar väl normalt ligga sådär. Ett gäng lösa grejer som man inte hittar direkt men vad man definitivt hittar direkt är toalettrullen.. Har aldrig sett någon ha en hel rulle bara sådär i handväskan.. Våtservetter eller typ pappers-näsdukar absolut men en hel rulle? Jag försöker strukturera upp min handväska så att det ska bli lätt art hitta och hålla ordning i största allmänhet..

Remember the time before the Kardashian family knew about plastic surgery

Har inte så bra koll på familjen Kardashian/Jenner mer än att Mamma Kardashian var gift med en av de advokater som försvarade O J Simpson. Har sett serien och fick känslan av att han inte var speciellt komfortabel med det (men de var ju privata vänner). De skilde sig och hon gifte om sig med Caitlyn Jenner som tagit något OS guld om jag inte minns fel. Totalt har hon fem barn men jag har bara lite koll på Kim Kardashian och Kylie Jenner. Caitlyn Jenner skilde hon sig ifrån 2015 och han genomgick en könsoperation, så inte bara skönhetsoperationer utan även en könsoperation. Det är väl möjligen den yngste sonen (resten är döttrar) som inte opererat sig.. Det är helt omöjligt att se att det är samma människor. Jag undrar hur mycket pengar som spenderats på olika operationer. Antagligen så många så att man blir rädd…

Caitlyn Jenner

Caitlyn efter operation

Säker Stil

Ebba & Emilia

Vad gäller över Jul & Nyårshelgerna?

Mysdressar i sammet eller sidenpyjamasar – för en lugn, avkopplande och härlig jul.

Sidenblusar – mönstrade eller enfärgade.. passar till allt

Svarta skinnbyxor och vit blus – sååå snyggt!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *