Då fortsätter jag träna….

Räknar med att bli ”färdigutbildad” om en månad en eller så:) En bieffekt som min sjukdom har är mitt minne.. så ni får ha överseende med om jag då och då skriver om samma sak två gånger.. Bara att hoppa över det då.. 

En sak jag inte kan glömma är att boka tid för att göra hundarna julfina.. Speciellt Tintins behov är stort, hans päls växer i raketfart..

Han ser ju mer ovårdad ut på den här bilden än han normalt sett gör men oavsett så måste han snyggas till. Vi fixar ju dem hos ett par i den gamla delen av Marbella med det absolut lägsta priset.. Nackdelen är att de inte kan ett enda ord engelska mer än möjligen Hello så sist jag ringde och bokade blev det ju självklart fel på en timme.. Men de är så snälla och fast de egentligen inte hade tid så löste det det ändå.. 

Kan ryktet stämma? 

Blondinbella i New York

Enligt Katrin (med det krångliga efter-namnet) som har Podden Mitt i livet och företaget Clean Eating så lägger Blondinbella 200 000 kronor i månaden på löner till de människor som servar henne.. Det kan ju stämma om man tänker efter för hon har ju själv skrivit att hon har en make-up artist och en tjej som fixar håret som kommer hem till henne varje morgon måndag-fredag för att göra henne snygg. Hon har en stylist som åker runt och hämtar kläder, tar med dem hem till Blondinbella och det som passar åker de och betalar för och det andra lämnas tillbaka. De är väl stylisten får man anta. Tror inte hon städar själv och barnflicka anlitar hon relativt frekvent. Om man inte betalar svart (vilket jag inte tror att hon gör, möjligen städerskan & barnflickan) så är man nog uppe i runda slängar 200 000 kronor med alla arbetsgivaravgifter och pensioner.. Nu har hennes kollegor åkt hem från New York men själv stannar hon kvar och tillbringar lite tid med sin kusin som tydligen bor där..

Nu tänker jag inte dra alla siffror från det som de officiellt passade på att redovisa nu när det varit så mycket skriver om allt, men det var 477 000 med en felmarginal som gör att den sanna siffran i ”bästa fall” är ca 400 000 och i ett sämre fall strax över 300 000 – väldigt långt ifrån 1,5 Miljoner följare…     Det ska bli intressant att se hur de hanterar det för de kan ju knappast påstå att de valde att redovisa siffrorna, efter att ha vägrat under lång tid, när de var som sämst…

Grattis Charlotte!

Lille Alvin, jag vet inte riktigt när han föddes, men måste varit rätt nyligen.. Ännu en pojke alltså så någon flicka som hon önskat sig fick hon aldrig. Anders, hennes man har ju en dotter så hon har ju en bonusdottern och det är ju en ”liten tröst”. Om jag skulle haft barn skulle jag oxå gärna haft en flicka att klä i små söta klänningar och allt annat. Men det viktigaste är ju ett friskt barn inte vilket kön det har. Min kusin är ett unikum.. Hon är mycket äldre än mig så jag har aldrig haft någon riktigt kontakt med henne men sju flickor har hon fött och noll pojkar… 

Vackra Marie Serneholt är ju oxå en relativt nybliven mamma till sina två små tvillingpojkar 

En Powerwoman av rang….

Gunhild Stordalen (som jag vet att jag skrivit om tidigare) är nog en av de kvinnor som man imponeras av mest. Trots sin sjukdom så fortsätter hon att kämpa både mot den och klimatförändringar. Jag verkligen både hoppas och ber att de ska kunna hitta något botemedel så att hon ska kunna leva många år till. Varför är livet så orättvist ibland. Inte bara mot henne utan mot barn som drabbas av cancer och andra otroligt sorgliga historier man hör om och andra surfar på en räkmacka genom livet… 

En julklappsrekommendation, Gunhilds bok Jag ska med skorna

Kvällens middag – Fläskfilégryta med ris
Det jag INTE skulle vilja äta till middag.. Sagenröra, ägghalvor, sallad, rädisor, broccoli, dill & lite lax – Hört talas om less is more? Troligen inte…
Hoppas verkligen Bianca ser gladare ut på och efter showen i Globen den 25/5 än hon gör på den övre bilden:)


Många unga tjejer kommer ha Biancas palett med ögonskuggor, penslar, necessär och biljetter till showen på önskelistan till jul… Kostar några kronor för mamma och pappa om det ska uppfyllas. Showen är det Live Nation som står för (en av de absolut största inom att sätta upp shower,turneer mm)


Glada & Söta apor – me love

Det får avsluta den här bloggen och jag har faktiskt lärt mig mer än jag trodde.. Nu lyssna lite på något.. får se vad det blir.. 

                       Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *