NYC & Lite skepsis…

I dag har det sorterats kläder men lite kvar till i morgon. Lite annat har oxå packats upp –  tänk vad lätt det är att glömma vad man har.. Hittade en och annan ”överraskning”. Det fina vädret håller i sig och i dag ska jag ”våga mig på” att kolla 10-dagars prognosen.. Tror jag gör det typ nu.. Det skulle jag inte ha gjort.. Får be till vädergudarna att de tar sig en dans och skiner upp..

Ska med andra ord bli lite grått och trist):

Trist var oxå

Barebells Proteinbar Salty Peanut – tyckte det lät gott men kunde inte känna någon smak av vare sig salt eller jordnötter bara någon slags torr choklad. Kommer med andra ord inte köpa någon mer gång..

Många järn i elden…

Smink, datorfodral, parfym mm nu även praktiska produkter som man har pass i, sätter på resväskan mm. Det är nog något samarbete där företaget använder hennes namn och hon får en rejäl royalty.

Modigt är det däremot med deras Livepodd/Show som de kommer ha i maj i GLOBEN. En arena som tar 12-13 000 personer visar både att de har en stor fanbase och ett stort självförtroende.

Julklapps & Gå bort tips

Ofta är det svårt att komma på vad man ska köpa och ska man köpa till många så kan det bli riktigt jobbigt. De flesta har ju web-shopar nu för tiden och då får man vara ute i lite ”godare” tid.. Här kommer några tips…

Jag har riktat in på på julklappar till tjejer/kvinnor;

Konfektyr från Feldts

Produkter från Clean Eating

 

Julklapp Ananas – som doftljus eller förvaring av smycken, mynt eller vad som nu passar.

Julklappar från Drömhuset på Östermalmstorg (finns även web-shop) i olika prisklasser. Röda stövlar = vill ha!

Produkter från Linda Vista på Grev Ture gatan

Finns även nagellack och en mängd andra produkter.,

Sofia Wistams smycken – inte alla men något av dem

Eller andra smycken som gör en glad. Behöver ju absolut inte vara äkta silver eller guld utan som roliga accessoarer..

Glömde en sak från Drömhuset…

Fler tips kanske kommer – nu la jag inte mycket tid på att ta fram tips så en liten skärpning kanske krävs (med vissa undantag)….

Bara måste…

Skriva lite om Blondinbella som nu är i New York..

På väg mellan möten

Möten med PR-byråer för att se vilken som verkar bäst. Sedan i sin blogg utrycker hon sig väldigt luddigt.. Att de har eller letar efter kontor i New York eller drömmer om ett kontor i New York. Hon kommer ju tillbringa en vecka i månaden i New York.. Sedan att deras produkter säljs i 3 000 butiker/apotek och att de har ett mål att växa med 50% per år. Har jag missuppfattat något helt…? De var ju precis där och lanserade sina produkter. INGEN bygger upp en sådan distribution på så kort tid samtidigt som hon i nästa mening pratar om försäljningen på nätet via Amazon. Blir lite skeptisk… Samtidigt i New York har de planerat för sin lansering i Australien….

Sedan var det dags för shopping…

Det här är inte det enda som rymdes i de där kassarna….

Calle Schulman har inte lyckats hålla sig ifrån att driva lite med Blondinbella då han lixom en hel del andra är lite skeptiska till delar av de ”storys” som kommit dag efter dag i hennes blogg. Googla Calle Schulman, kommer inte ihåg var jag såg det – han har allt lite humor..

Bloggbevakning är oxå lite skeptiska

På Hotlappen står det Ditt ego kommer skada dig till slut.. Nog om detta för i dag:)

Någon som har det mindre kul..

LilleLördag går i graven..

Dels tycker de att de gått lite på tomgång ett bra tag så nu byter de och kommer att köra Lill-Lördag Crime som tar upp olika brottsfall och den nya podden Kvarssamtal som ni får googla om. 

Så slutar vi dagens blogg med två lite roligare grejer… 

På måndag är det final i Biggest Looser VIP.. Finalister är Erik Hörstadius och Alexandra Zazzi. Heja Alexandra! Den andre har väl figurerat i Me to sammanhang (stavade jag fel nu) Här har hon en god efterrätt i allafall..

Mixa 2 dl hallon och blåbär (frysta) med kokosmjölk – helst i en höghastighetsmixer. Lägg i glas på fot och toppa med ett bär ett två… Nyttigt & gott!

Finns olika sätt att ta sig nerför en trappa…

Nu Trettio Plus Trevar..,, Godnatt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *