Kroppsideal & lite tips…

I dag har det varit precis lika härligt soligt & varmt som igår. Var lite smartare och klädde mig efter vädret i dag: Varit en sväng hos Pappa och sedan fixat en del hemma.

Ingen lunch i dag så nu är jag riktigt hungrig och ska snart börja laga kvällens middag…

I bland funderar jag på om det här med att ”tjata” om att äta rätt precis hela tiden så att man inte snabbt blir kurvig eller tjock börjar gå över vissa gränser. Det är klart att det inte är nyttigt att vara tjock men inte heller att vara pinnsmal. Här kommer Hannah Widells krönika som jag skrev om i går;

Det är väldigt många som har komplex för det ena eller det andra. Så jag hoppas många läser Hannshs krönika, för den är klok och vi har alla (nästan) något att lära. Är det inte vikten så är det Celluliter, en krokig näsa eller något annat.. Så träning nu är att tycka om sig själv som man är..

 

Ni vet väl att man alltid kör rött på tisdagar.. Det är sen gammalt..

Mycket i december….

Event Eklöwevent

Precis som Hannah skriver så ska man gilla sin kropp och ta fram det bästa för den, dvs de kläder som passar både din kropp och dina färger bäst. Kommer ni ihåg hur inne det var med färganalys en gång i tiden, det hör man inte så mycket om nu för tiden. Här kommer lite inspiration till julens fester och helger…

Victoria Beckham – årets outfit till julafton? Jag tror inte jag vet någon som har en sådan förmåga att alltid se sår sur ut…. Men kläderna är snygga!

Daisy Grace..

Vet egentligen inte varför jag med Daisy Grace. En del i deras sorttiment är riktigt snyggt annat raka motsatsen..

Egen stil

Tess Merkel i Alcazar har verkligen sin helt egna stil. Hon bryr sig inte om några trender utan klär sig precis så som hon känner för.. Snyggt eller fult – upp til betraktaren att avgöra;

En del får otroligt torr hy

Nu när vintern kommer som ”anstränger” hyn. Som tur är klarar jag mig från det oavsett om jag är här eller i Sverige, har inte fet hy heller.. Men skulle vilja ha:

För rynkor eller rättare sagt mot rynkor och för Glow..

Yoga – tveksamt

Kristin Kaspersen Instagram

Jag tror nog inte att det här med Yoga är avsett för mig – jag är nog mer meditations- och mindfulnesstypen eller så jag bara feg.. Man börjar väl lite enkelt och bygger sakta uppåt men just i dag känner jag mig inte speciellt frestad..

Vår äldsta Influencer

Christina Schollin har på kort tid fått 50 000 följare på Instagram och en del betalda samarbeten:) Hon har väl dels Wahlgrens värld och barn och barn-barn att ”tacka” för det men det är ändå snabbt marscherat…

Om det hänt något i dokusåpan skriver jag om det senare eller troligare i morgon – men en bild har hon lagt upp på Instagram

Får stå där ett tag till och vänta på julklapparna:)

            Nu podd eller bok – Godnatt!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *