Choklad, Carola & Clean Eating

En helt vanlig dag i Marbella, inget speciellt har hänt. Har varit trött i dag igen, men tröttheten går lite upp och ner under dagen så jag är inte trött hela dagen. Sovit dåligt och det satte såklart sina spår. I bland lyssnar jag på en podd som jag somnar till och plötsligt drömmer jag att jag är med i podden och ”försöker” delta i samtalet kommer inte till tals. Låter hur knäppt som helst och det är ju oxå så från och med nu inte somna till någon podd för den rullar ju vidare till nästa avsnitt osv. Nu somna till bok, inställd på tid som man ska lyssna och då borde sömnen hålla i sig väsentligt bättre får man hoppas.

I morgon fortsätta sortera vinter respektive sommar-kollektionen av kläder så att ordningen är som den ska vara för jag trivs verkligen i lägenheten.

När man ska gå bort…

Har man ju oftast med sig något, en blomma eller en flaska vin är väl det vanligaste nuförtiden. Men här är tips på två ”nyttiga” sorter choklad..

Från Clean Eating och är utan tillsatt socker. Finns två butiker i Stockholm men går självklart att beställa på nätet så som deras övriga sortiment.

Så nyttig choklad man bara kan komma (vegan) Vacker är den oxå – gå in och googla var du kan hitta den.

Hög lön

Skivförsäljningen är ju i princip lika med noll och ersättningen från Spotify extremt låg så Sveriges artister måste turnera för att få ihop till brödfödan. För många artister står julturnéerna för 70% av årets inkomst.. Rätt så viktigt då att vara med i rätt turné och ha en bra agent som förhandlar gage.

Carola tillhör en av dem med högst gage 150 000 – 300 000 per kväll och det är det inte många som får – typ hon och någon enstaka till..

Kim Wall

Vill inte tänka på vad hon fick gå igenom men hennes föräldrar vill att vi ska få en bild av vem hon var och inte bara vara den person som utsattes för den outhärdliga plåga hon utsattes för. De har därför valt att prata om henne, bland annat i Skavlan

och de har även givit ut en bok om henne och den fina person hon var med ett gediget engagemang för sitt jobb.

BIld Jenny Strömstedt Instagram

Udda omelett

Omelett i botten med fyllningen ovanpå.. Kanske värt att testa?? Som utbyte mot den vanliga räkmackan..

Har inte..

hittat någon info om hur det gick med Blondinbellas packning men att hon har väldigt höga krav råder det inga tvivel om.. För mig ser det här väldigt fint ut.. men vi är alla olika..

När hon flyger tillbringar hon såklart tid i VIP loungen.. På hennes Instagram har hon lagt ut en bild.. man kan ju undra.. Är det för att hon vill använda sina egna produkter som de står där eller är det för att göra sken över att de alltid använder hennes produkter där?

Tyvärrr verkar det som alternativ nummer två eftersom man ser att Kerstin Florians produkter står där.. Har själv varit i någon lounge (även om det var ett tag sedan) och då har det varit just Kerstin Florians produkter. Nu kan man ju tycka att jag ”mobbar” Blondinbella men de senaste månaderna har hon typ uppträtt på ett sätt som bara inte känns ok alla gånger..  Nu ska jag strunta i hennes do’s and dont’s men lite förbryllad är jag…

Clean Eating

Önskar att Clean Eatings produkter fanns här. Nu kommer ytterligare produkter, en del med lite julfokus att lanseras. Nästa gång någon kommer ner ska jag be dem köpa med några produkter.. Nyttigt & Gott på samma gång = perfekt. Inte de billigaste produkterna men har hög kvalitet och ingen massproduktion då blir det lite dyrare…

Nu lyssna på bok max 45 minuter – Sov Gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *