Innesittardag…

Det regnar inte, blåser men är helt mulet och då känns det verkligligen som de 18 grader väderprognosen visar. Den visar ju som alla vet temperaturen i skuggan och det blir en grym skillnad på 18 grader när det är mulet och 18 grader när det är sol. Hur som helst sitter jag just nu uppkrupen i ena soffhörnet och som ni kan se på bilden tagen från soffhörnet är det inte mycket sol någonstans…

Då känns det väsentligt mer behagligt att just en inne-sittardag som i sig i betyder att jag suttit här i soffhörnet hela dagen. Har passat på att städa lite, moppa golven mm. Myser med andra ord inomhus i dag..

Dessvärre ser 10-dagars prognosen inte så kul ut..

Men lite sol ska vi väl i alla fall få se skymten av, om än långt ifrån varje dag. Men får be till vädergudarna att det är en prognos som förbättras till det bättre.

Förberett kvällens middag har jag oxå gjort, som i sig är supersimpel. Grillad halloumi med lite både grillad och icke grillad ruccola och citron. Vet inte om grillad är rätt ord men strunt samma, beror på om jag använder grilljärnet eller den stora paellapannan.

Finns det dagar för allt?

Kanske inte riktigt allt men fler och fler blir de… Jag hade till exempel ingen aning om att vi varje år den 7/11 firade Kladdkakans dag. Vi har ju precis firat Halloween – hur ska vi hinna med allt firande hit och dit? Klart att det är trevligt att ”piffa” till vardagen lite men börjar vi inte överdriva lite? Ingen har såklart tvingat oss att ”slaviskt” följa allt firande och jag gör det definitivt inte. Fast Kladdkaka är rätt gott och jag skulle gärna vilja äta den där chokladbollskladdkakan vid tillfälle.. Kan ju tex baka själv, det går ju det med:)

Apropå piffa….

Skrev ju häromsistens att jag önskade att jag hade mååånga som skulle köpa julklappar till mig. En sak jag verkligen önskar mig är att få gå på en make-up kurs. Inte en sådan som varar typ tre timmar utan lite mer gediget men inte som att bli make-up artist. Tänk vad man kan trolla med de här grejerna och göra sig lite snyggare men framförallt se piggare ut….

Men det viktigaste är basen…

Att ta hand om hyn från grunden. Ju äldre vi blir desto viktigare blir det.. Det här är en produkt som typ säljs på Apotek med rimlig prislapp och som jag tror är riktigt bra. M

Årets samarbete

H&Ms genidrag att varje år ha ett samarbete med ett stort modehus har år efter år varit en ren succé. På torsdag släpps årets samarbete i butik och i går var releasefesten för Moschino + H&M. Kommer sälja slut galet snabbt…

Något jag slarvat med…

Använder ju inte mailadressen popfabriken mer med något enstaka undantag (som jag måste ändra).. Nu under flytten har jag inte prioriterat att rensa den inboxen då den till 98% består av spam. Något att ta itu med alltså, för mitt bland alla dessa mail kan det finnas något som jag behöver få. Så onödig tid jag slösar på detta men nu är de extra många pga flytten..  Ja, skärmen är dessutom sprucken på den här telefonen. På den nya har jag inte lagt in popfabriken men måste få till med att ändra/låsa upp det Apple-id som ligger i den här telefonen. Hopplösa jag..

Det här borde vara Marbella kläder nu..

…men just i dag och flertalet av de kommande 10 dagarna ser det ut att vara för kalla. Glad blir man i alla fall av färg..

Säker Stil Instagram

Dagens podd

Som jag kommer lyssna på när jag går och lägger mig ikväll – känns som om det kommer bli en tidig sådan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *