Monte Carlo, Powerwoman & lite news

 

Om du känner för en liten resa till Monaco – Monte Carlo som jag inte tror så många så där i allmänhet varit i mer än kanske en dag om varit i Cannes eller Nice på semester och råkar ha väldigt mycket pengar så kan du välja att bo på Hotel de Paris. Vill du slå på stort (som om man inte redan gjorde det genom att bo på det hotellet så kan man slå till med att bo i en av deras sviter. Den här sviten kostar lite drygt 200 Euro per natt, ja per natt inte per vecka.. Den är i och för sig typ 900 kvadratmeter stor men vad i hela friden ska man med 900 kvadratmeter hotellrum till? Något för Blondinbella kanske som gärna visar upp sig och sitt lyxiga liv och eftersom hon inte kan packa resväskan själv så har hon ju i så fall gott om utrymme att hitta rätt och hitta fel.. Nu är jag elak men det där med resväskan och när hon häromveckan var förtvivlad över att hon var tvungen att hålla sig från sociala medier fredag efter till måndag morgon (och dessutom inte klarade det) har gjort att jag för tillfället är lite störd på hennes stil. Hon är en duktig entreprenör absolut men lite mindre show off skulle vara ”smakligt” Hur som helst här är sviten… Hur mycket pengar jag än hade skulle jag aldrig lägga över 20 000 kronor för en hotellnatt.. Annars gillar jag Monte Carlo och har varit där flera gånger men bodde då på hotell som typ kostade 1000 kronor per natt och var lika glad för det..

Bilder från Gunillamasterplan Instagram

Powerwoman

Vilken Powerwoman hon är Gunhild Stordalen, ett engagemang för miljön som man sällan skådat och hur hon kämpar mot sin obotliga sjukdom. Gift med Petter Stordalen som väl är om än inte Norges rikaste man så bland de rikaste. Han fick kämpa för att vinna hennes hjärta och hon har fått honom lika engagerad i miljöfrågor, de gör stora insatser finansiellt och på andra sätt. Han som bara levt för sin business la allt åt sidan flyttade ett år till det land (minns inte vilket) som hade de bästa läkarna och forskningen kring hennes ovanliga sjukdom. Vacker som en dag på både in- och utsida och en fantastisk förebild på många sätt. Petter har i förskott lämnat sitt företag till sina barn, han är väl med på ett hörn som mentor men jobbar inte 24/7 för att vara businessman. Livet med Gunhild och att göra allt de kan för att förlänga hennes liv och det arbete hon brinner för är det som står i hans fokus nu. Äkta kärlek och en som jag uppfattar det totalt förändrad Petter Stordalen. Såg honom på Skavlan och tyckte att han hade både en sund inställning och mycket klokt att säga. Så att Gunhild fått honom att se på världen och livet med nya ögon råder det inget tvivel om.

Nu har den kommit

Johanna Toftby Instagram

Boken har ju funnits ute en månad eller så men NU har den oxå kommit som ljudbok. Eftersom jag just nu känner mig som jag sprungit två marathon väntar jag till på måndag med att börja lyssna, lära & följa. Ska även försöka få tid att läsa bloggen som innehåller både livet som Johanna men även tips och bra recept. Ska kanske inte förekomma och säga att det är bra recept eftersom jag inte provat ännu men någon som har BRA recept är Fredriksfika, både mat & bak. Har bland annat gjort den där lasagnen – godaste lasagne jag ätit så har inte bara gjort den en gång…

Favoriter…

Vill hitta någon mer sådan här eller skön kaftan att bara gå hemma och ”skrota” i. De är så otroligt sköna och även om man är hemma känns det lite bättre att se lite ok ut och inte bara gå omkring i ”fula” mysdressar. Har ingen fin mysdress och med fin menar jag inte av fint märke eller så.. Ett besök till Kina butikerna för att se vad de har.. Där kan man köpa något vettigt för typ en hundralapp.. Men det får bli när jag ”tagit igen mig”

Bianca i farten igen…

Alla har de bästa produkterna…

Riktigt bra produkter…

I alla fall om man ska tro på ett par saker: Charlotte Perelli (ej sponsrad), veganska, helt allergifria och inte en enda onödig tillsats. Har funnits som hårserie ett tag och nu kommer alltså skönhetsproduktetna (ej smink). Jag måste erkänna att jag är och blir yr av alla produkter och vilka som egentligen är bra för vad. Är det bra med vissa typ syra produkter på lång sikt eller skadar det hyn för att det är för starkt. När jag lyssnade på två avsnitt av Beautypodden blev jag ännu mera yr. Hur hinner de med alla moment och cremer som de använder varje dag? Nej, jag är nog inne på Charlottes linje och tror på det mest naturliga för det borde vara det som verkar bäst på huden på lång sikt. Sedan bara måste jag ha Cliniques creme Anti age Glow creme för att få lyster i ansiktet nu över vintern. Ebba von Sydow kommer vara deras ”ansikte utåt” för produkten. Bra där Clinique – en 37-årig småbarnsmamma i stället för en supermodell. Men lite retuschering gör de väl ändå i vanlig ordning…

 

Bara i USA

Vinnaren av Årets Halloween party dress – ser ni någon koppling till Halloween?? Var det värt pengarna för den var nog inte gratis?

Här hemma

Blandar vi lite mer Pumpor och pumpor som vi skär ur och sätter ljus i. En riktig Pumpagång ser det ut att bli på ena bilden och den andra är från Skräckens Hus med prylar & godis.. Sverige lite mer lagom precis som det ska vara..

Här har dom fel

Ingen Bichon Maltes kan jämföras med Tintin. Punkt. (Men så säger alla om sin egen hund)

Den här hunden däremot ser lagom glad ut.. Tintin har en liten täckjacka men den tycker han om för det är så kallt på morgonen men i övrigt får han vara det han är, dvs hund… Tror ärligt talat att de flesta hundar föredrar att slippa bli uppklädda..

Somnade igår så nu blir det ett avsnitt av Lillelördag innan jag somnar…

                     God Natt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *