Ledbruten med lite tur…

Dagen började med hyfsat väder även om det var lite kallt men inget regn & blåst så vi hann med typ 85% av det sista som skulle ut ur lägenheten. Bland annat skulle det komma en kille och montera ner två IKEA sängar som vi inte har något behov av. Han var snabb som en vessla och hann innan regnet kom, det gjorde även flytt-teamet (en kille och en tjej) som skulle transportera grejer till ett litet lager vi hyrt.. Sedan kom regnet och som i går, inga måttliga mängder men det som då skulle transporteras skulle hit till nya lägenheten så då behövde inget bäras ute och det var heller inte så mycket kvar.. Så nu:

I morgon bitti lämnas nycklarna in och allt är klart. Så skönt! Till nya lägenheten var jag tvungen att köpa en tvättkorg (liknande den vit/beiga med blommor i) – långt ifrån dyr och passade perfekt i badrummet.. Tror nästan de prismärkt fel:)

När regnet öster ner levde havet upp – friskt men samtidigt otroligt fuktig luft och regn men med rätt kläder är det skönt med en promenad även i sådant väder. Nu var det inte aktuellt i dag eftersom vi hade fullt upp… Höll på i typ 8-9 timmar så nu är jag så trött

I morgon ska jag ta det väsentligt lugnare och packa upp i lugn och ro. Kommer behöva köra typ två biltransporter till lagret med sommarkläder och lite annat som får lagras över vintersäsongen. Det är inget stort lager vi har men heller inte så mycket vi lagrar. Vi sålde ju en del möbler och skänkte lite till ett ”hundstall” som i princip regnat bort.

Skulle kunna tänka mig…

…att ta igen mig en dag eller två så här innan man tog tag i att packa upp lådor och hänga upp kläder.. Men det kan jag ha som sinnebild – jag är nöjd så det förslår med nya lägenheten och så tacksam för det men visst ser det härligt ut..

Tråkigt

Hannah och hennes man flyttade till Marbella för lite sisådär 6-9 månader sedan.. Hon skulle satsa på en karriär som fastighetsmäklare på en svensk mäklarfirma (vet inte hur det gått). Han skulle pendla mellan Sthlm och Marbella. Barnen trivdes inte och tror de flyttade tillbaka igen inför skolstarten (till Stockholm alltså) Han äger huset till 100% och de har ett äktenskapskapsförord så hennes karriär i Marbella och familjens nya liv blev inte alls vad de tänkt sig..  Hon lär ju flytta tillbaka till Stockholm hon oxå.. Ingen har velat lämna någon officiell kommentar ännu så detta kommer via Bloggbevakning och allt är kanske inte helt med sanningen överensstämmande. Fanns mer text om just det där med äktenskapsförordet men det är ju i sammanhanget mindre viktigt än det tråkiga faktum att en familj splittras.

Lillelördag

Onsdag = Lillelördag som jag ska lyssna på nu och sedan sova…

Fin bild på Anitha Clemens som tillsammans med Ann Söderlund är de som kör podden Lillelördag. Blandat högt och lågt från fest till feminism och livet som barnfamiljer..

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *