Ingen bra dag….

Jag tror och vill att jag ska orka mer än jag ibland gör. Från början trodde vi ju att vi hade en månads uppsägningstid på lägenheten men eftersom det är typ kö att få den så vill både vi och hyresvärden går så snabbt som möjligt. Saker ska packas, möbler ska säljas, logistik i all oändlighet..

Wifin i nya lägenheten funkar inte ordentligt för att kunna fixa svensk TV så det måste styras om.  Normalt sett så flyttar man väl med en framförhållning på minst en månad så att man kan planera och jobba steg för steg.

Tog lite frisk luft i går längs strandpromenaden för att avsluta dagen..

Men här går det undan så igår tog jag ut mig totalt och dagen i dag har det blivit mindre gjort och jag har inte varit på topp. Har gått och lagt mig och hoppas på en bättre dag i morgon. Både sliten och lite ledsen men i morgon blir en bättre dag..

Karismas ”kusin” på sin motorcykel får pigga upp mig innan jag somnar..

                Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *