Kort rapport….

Har varit några väldigt intensiva dagar.. Mycket som hänt och är på gång. Är lite för trött för att ta allt i kväll så ikväll blir det en kortis med en up date om lite allt möjligt….

Alla som känner mig vet att jag älskar…

En sådan variant av Herr Nilsson följde mig till den föll i bitar och min kära lillasyster gick i samma spår. Hon har dock inte gått i samma spår när det gäller min:

Tatuering, den är jag nog hyfsat ensam om.. i alla fall när det gäller kanske både Pippi men framförallt storleken på den. Nu har jag fått en förfrågan som omfattar Pippi-tatureringen och ”min” relation till Pippi. Spännande och ”hedrande” och så fort jag vet mer ska jag berätta…

Alla har sitt ursprung..

Vi har nog de flesta av oss vissa fördomar.. Jag är inte bättre än någon annan men försöker att tänka på det och inte vara så snabb att tro och tycka. Ett exempel var Bathina Philipson (men det har jag skrivit om). I helgen fyllde hon 40 år och i hennes ”kretsar” kan man tänka sig en fest i Spegelsalen på Grand Hotel eller så.. Men icke – hon hedrar sitt ursprung och har sin fest i syrianska ortodoxa kyrkan i Märsta som hon kombinerar med schlager. Det är ingen bimbo, det är en kvinna med båda fötterna på jorden som gör det hon vill genomföra och visar att hon verkligen står för vem hon varit och är. Jag tar verkligen tillbaka varenda tanke på att gifta sig för pengarna och vad det nu kan vara.. Det här är en cool kvinna!

 Foto: Micael Bindefeld Instagram

Inga Dior dräkter när hon är ute på stan direkt..

Men lite finare presenter än oss andra kanske:)

Vilken skillnad

Kommer ni ihåg hur Anja Pärson såg ut när hon var aktiv. Med enorma muskler, vältränad och verkade inte bry sig alls om hur hon såg ut (inget fel i det) Nu tränar hon för en helt annan figur, bryr sig om hur hon ser ut, utvecklar klädkollektion med frun och Ellos. Verkligen ett helt nytt fokus och innehåll i hennes liv. Hon verkar dessutom väldigt lycklig och att byta bana i livet är nyttigt för de flesta…

Man riktigt ser hur de passar ihop på alla plan..

Min väninna Paulina Förvaringsdrottningen bestämde sig oxå för att våga bryta upp och byta bana. Jag är så glad för hennes skull. Proffs på förvaring som hon lär ut genom böcker, artiklar, tv både i och utanför Sverige. Imponerande kvinna! #förvaringsdrottningen

Ett vårdträd

Är väl att ta i att kalla det för men det kommer innebära en förändring som jag kommer att berätta om inom några dagar.. Stay tune… Känns otroligt bra så mycket kan jag i alla fall säga…

Utsidan och insidan

Det här är en proffsbild av Malin Gramer. Programledare i radio/TV och podden Mitt i Livet. I senaste avsnittet berättade hon att hon kände sig extremt trött och sliten. Den här bilden visar något helt annat (helt ny bild) Jag förstår att det är proffs som lagt make up, säkert retuscherats lite etc men jag inbillar mig att om det man ser i spegeln ser lite piggt och friskt ut så mår man bättre och tvärtom.

Nu ska jag…

Fixa naglarna och ersätta Lidls värdelösa foundation som gör dig torr och fnasig på någon timme till en foundation med Glow. Jag har ätit frukost tre dagar i rad och promenerat mer än på evigheter så jag är på gång. Nu gäller det att hålla i!

Snygga armband

Snygga armband från Helena Skolling Stockholm. Perfekt present till sig själv eller någon annan..

Afternoon Tea & Världens snabbaste lunch

Byter ut champagnen mot the och unnar mig en låååånh eftermiddag med Afternoon Tea. Nästan som en ritual. Ute med en poncho eller inne om vädret säger det men Afternoon Tea är inget man tar sig på en uteservering.. På ”önske/to Do listan” Ska googla på priset, måste ju vara någorlunda rimligt..

I morgon köpa ny filmjölk och sedan in på Fas två – lätt lunch varje dag. Mozzarella med gårdstomater eller tex

Från Olivehummer Kocksgatan.  Är väl inte det bästa med pasta men ibland får man unna sig så att man blir riktigt mätt. Här kostar den här rätten 20-25 kr med alls ingredienser och då blir det en Stor portion för en. Pastskuddar, någon färsk ört, skirat smör, parmesan och ev liiiite pinjenöt.

Nu dags för;

                  God Natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *