Frukost på Söder eller i Marbella….

… först och främst så borde jag skärpa till mig i stora drag när det gäller frukost.. Har blivit lite bättre även om jag skulle ljuga om jag sa att jag åt frukost varje dag och framför allt inte en gedigen ordentlig frukost. Om man fick önska sig något (som aldrig kommer hända) så är det att man fick en frukost leverans till dörren.. Ett lite mer realistiskt alternativ är väl att jag blir lite piggare på morgonen, tog mig själv i håret och bara bestämde att frukost is a must. Jag skriver mycket om saker jag borde göra så nu är det dags att inte bara skriva om vad jag borde göra utan göra det oxå…. Logiskt förstår jag att om jag äter frukost kommer det hjälpa mig att få tillbaka kraft och ork. Är jag då fullkomligt korkad som inte bara gör det, äter frukost alltså. Vips så har jag slarvat med lunchen oxå och sedan undrar jag varför jag är trött och orkeslös. Det är ju så dumt att man skulle kunna tro att jag inte var vuxen. Sjukdomsperioden har självklart påverkat det här men NU är det slut på att inte ta hand om mig själv. Jag kan tänka på hur många anti-age cremer och annat som helst om jag inte tar om det viktigaste, kroppen och näringen.

Om jag nu fick drömma om lite frukostleveranser så att jag kan få en start på en inspiration….

Så gott! Från Olive Hummer på Kocksgatan. #olivehummerkocksgatan     Ligger på Söder i Stockholm både gott & nyttigt!

Tvärs över gatan här…

Massor av gott på panymermelade – de har ju lite närmre så de kanske kunde vara lite bjussiga:) #panymermelade

Nu har jag fått lite inspiration och ska sakta men säkert starta upp mina frukostvanor – men inte med fukostleverans så klart…

Har fått en rolig förfrågan men den tänker jag berätta om i morgon.. Efter min tallrik med filmjölk & kanel.. Off I go…

Beautypodden var värd att lyssna på. Handlade om insida och utsida, hur man tar hand om kroppen utan att fokuset låg på att bli snygg och smal. Några nya avsnitt i morgon…

                     Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *