Från Skåne till Hollywood….

Vilka bilder jag ser…

…och vilket väder det verkar vara i Sverige. Någon dag har man väl hört om lite frost för att nästa dag se de mest fantastiska bilder där några sitter ute med möjligen en pläd och ett till det ett glas vin. Här har vi så klart varmare men det har svajat någon dag även här med lite blåst och regn. I morgon kommer ett par av Pappas kompisar ner och jag hoppas verkligen de får ett härligt väder. Har stulit några bilder på Instagram och man kan nästan känna doften och friskheten bara av att titta på bilderna:

Foton Instagram M Strandell, H Wigren, I Tollgerdt, Mia P.

 

Sedan dyker det plötsligt upp en bild…….som verkligen får en att både tro och känna att sommaren definitivt inte lämnat Stockholm. Tjusningen med Sverige är både årstiderna och vädervariationerna från syd till norr. Minns ett år då det i Vitemölla var varmare på julafton än påskafton, det var till och med vissa rosor som blommade. Men jag julpyntade lika mycket för det.. Är det jul så är det. I år blir det lite annorlunda, har bara någon enstaka julsak med mig…

Foto Lena Ph Instagram

Men helt utan jul kan man ju inte vara så jag får komplettera med något sådant här:

Jag tror att min jul…

kommer vara ungefär hur långt som helst ifrån den här familjens….

Maria Montazami som redan från början har ett hem modell övermöblerat – mil från den skandinaviska stilen och så lägger man på ungefär hur mycket julpynt som helst (min fördom)… Vi får hoppas att de får plats..  Bild ett är ett gäng år gammalt, skulle gissa från när Hollywoodfruar började, bild två är en rätt ny date Night bild.. Tycker han verkar så otroligt snäll, charmig och verkligen älska sin fru… Maria är Maria.. Charmig, snäll och rätt så ”korkad” Barnen har vuxit upp och sista bildel är helt ny där ena dottern gör ett modelljobb i Paris. Att bilden är dålig beror på att jag ”tagit” den från en kort filmsekvens. Kom på en sak vi kommer ha gemensamt.. Tintin, eller rättare sagt en hund av Tintins ras Bichon Maltes..

Gröna fingrar….

….kan jag väl inte påstå att jag har men att jag älskar blommor är verkligen sant. Jag kan drömma mig in i den här världen och känna den sinnesro man omges med av blomsterprakten…. Sedan är det lätt att glömma all skötsel som krävs.. I Spanien har man ofta blombäddar med vattenslangssystem ”inbyggda” för kontinuerlig vattning men det finns inte här. Inga blommor heller för den delen… Får ta itu med det till våren – nu var jag ju sjuk och då stod blommor och skötsel inte överst på agendan.. I Sverige har man växlande problem vattna, eller så regnar det för mycket och så kommer de där söta men för blommorna eländiga rådjuren.. Ja, ni vet. Men nästa år ska jag ha blommor, inget överdåd men lagom så att det blir fint och får en att må bra. Inomhus i sovrummet och kanske vardagsrummet ska jag ha:

Utomhus pelargoner och så lite ruffigt  och kanske något helt galet…

Pinterest

 

Fast det där tror jag inte ens på själv… Men något lite annorlunda vill jag gärna ha om jag får önska (och det får man ju)…

Nu vet jag…..

Precis vad som menas med Glow… Det hjälper din hy att få ett helt annat ”skimmer” men absolut inte glitter…

Löwengrip Glow

Att sköta om sin hy och lite historia…

Det har kommit en ny podd med tips på hur man sköter om sin hy och en podd som jag hittat som sänt ca 15 avsnitt där man får lära sig lite hur olika märken utvecklat sina produkter. Det är ju så lätt att bli ”lurad” på vad som är dels bra produkter och dels ingredienser så jag ska ge den där nya skönhetspodden en chans. Tycker att det senaste årens sjukdomar slitit på hyn så den behöver boostas lixom min min rygg/nacke behöver stärkas. Just när det gäller tex dagcreme eller nattcreme så är det långt ifrån så att dyrast är bäst. Vilka vitaminer behöver vi får att må så bra som möjligt när det gäller hy/hår etc. Jag ska lyssna på ett avsnitt i kväll och se om det är faktabaserad relevant information eller något mer ”reklamigt” tbc…

Avslutar veckans första blogg med lite Babylycka…..

            Nu Beauty Routine…..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *