Inget trauma……

 

Här har jag gått och oroat mig helt i onödan hela dagen. Inget trauma, inga problem att andats och själva hjärnröntgen gick hur bra som helst. Resultatet vet jag förvisso inte men det är jag inte direkt orolig för. Ljuden i röntgen var vad man kalla höga och i olika frekvenser. Öronpropparna hjälpte väl till men högt var det.. Nu ska återbesök bokas för det kunde inte göras i dag…

Spanjorerna är helt galna i sina lotter och med tanke på antalet invånare är prissummorna skyhöga. Bara utmed sjukhusets entré sida finns tre stycken Lotteri stånd.. Du hittar dem typ överallt..

Nya intressanta böcker hela hösten

Nu kommer Carolina Neurath med en ny bok (utgiven 23/9 och kommer sedan komma som ljudbok). Carolina har ju tidigare skrivit böckerna om HQ bank och Riskkapitalisterna. Den här heter Brännmärkta och har väldigt tydliga kopplingar till den fd Dokusåpa deltagaren som tjänat miljoner på ungdomar på flykt och nu på ensam-kommande invandrarbarn/ungdomar. Ska bli mycket intressant att lyssna på. Hoppas att den går på djupet ordentligt, boken om Riskkapitalisterna tyckte jag var lite tunn om jag ska vara helt ärlig.. Det dröjer ju alltid någon månad innan ljudversionen kommer så jag får väl vänta lite, men har ett tillräckligt stort och intressant utbud på Storytel så det går ingen nöd på mig..

Man hänger inte alltid med…

Glow

Jag har läst om Glow i olika sammanhang när det gäller make-up men eftersom jag inte köpt något smink och inte heller läser några svenska magasin inriktade på mode och smink har jag inte fullt ut fattat exakt vad det är mer än att jag förstått att det ger huden lite glans/fräschhet. Men var det en produkt eller hur var det egentligen?

Nu har jag gjort en kort research och konststater att Glow finns inom typ precis all make-up. Det är tex en foundation som inte är så täckande att det ser ut som en kaka… Det är ansiktsmasker, skin booster, primers – ja typ allt. Ja, nu vet jag det och nästa gång det är dags att köpa något smink får det bli med Glow effekt. Den billiga jag köpte på Lidl är som tur är snart slut för det är den sämsta foundation jag någonsin använt. Man får verkligen vara försiktig och helst blanda ut den med en dagcreme för att inte se ut som jag vet inte vad…

Ett exempel på någon som älskar Glow – facebyf och man kan ju inte säga annat än att det ser osminkat ut..

Men allt är inte smink när det gäller utseende

Att lagom är bäst är väl något vi alla vet. Trådsmala modeller är inte bra för det skapar dels komplex hos andra och är heller inte nyttigt för personen i fråga. Riktigt mulliga modeller ”hyllas” men det är inte heller bra för personens hälsa men uppskattas av ”alla” som är trötta på det ensidiga idealet med det supersmala idealet. Det säger ju sig själv att det inte är nyttigt att vara vare sig trådsmal eller ”övermullig” – båda alternativen får/ger effekter på vår kropp. Att mulliga modeller finns tycker jag är bra så länge de är just lagom mulliga. Att de hyllas leder inte till någon ökad försäljning. Så lagom är alltså bäst om man vill vara rätt. Vill man sälja mycket ska man i stor utsträckning ha smalare modeller för folk i allmänhet vill identifiera sig med det snygga. Gillar Indiskas nya annonskampanj där de har en yngre och en äldre modell eftersom de vill visa att mode inte har med ålder att göra utan med vilken stil mam har. På måndag kommer en ny Podd som tar upp det här – kan vara värt att lyssna på:

 

Håll utkik efter Anitha Clemens på måndag för den här podden.

Det här tror jag inte på….

Man tänker bättre om man har högklackade skor på sig… Citat: Carolina Gynning. Hon måste btw vara en av dem som lägger ut flest på Selfies på sig själv.

Att varenda artist/skådespelare eller what ever kan lyckas med att lansera produkter som ligger långt bort ifrån deras egentliga yrke.. Nu senast: Tommy Körberg lanserar ett eget vin. Vilken artist i ordningen??

Det här tror jag på

Utan Alice Bah Kunkhe hade inte Miljöpartiet klarat 4% spärren. Speciellt bland unga tjejer har hon stor respekt och vissa röstade på MP enbart på grund av henne. Sorry Herr Fridolin och ni andra – det är Alice som räddar er…

                  God Natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *