Orkar, orkar inte….

Har varit en sådär dag i dag med både ups and downs. Bra möte med Emile och Pedro i ett par timmar så det var positivt. Några dagar kvar till hjärnröntgen, kan intet säga att jag är direkt orolig men det är ju heller inte något man ser fram emot. Men ofta har man ju en magkänsla och den säger mig att det kommer att gå bra.

Nu börjar det…

Steg ett efter valet….

Ligger nog en hel del i det…

Han kanske vill det lite för mycket och spelar bort sina chanser. Det enda vi kan konstatera är att det med all sannolikhet kommer vara en grymt rörig period innan vi har en statsminister och en regering…. En del tror/tycker A andra B osv i all oändlighet och hur länge kommer det dröja innan någon släpper fram SD för egen vinning… Just i dag känner jag bara: Orkar inte…

Orkar inte heller…

Jag kan inte förneka att Isabella Löwengrip är en duktig entreprenör MEN när man i dag läser att hon för typ tionde gången berättat på sin blogg (som jag inte läser) att hon varje morgon måndag-fredag har en sminkös oc en hårstylist som kommer hem till henne för att göra henne så snygg som möjligt varje dag. Det är klart, hon har råd och hon har rätt att göra vad hon vill med sina pengar men jag hoppas att hon skänker någon krona till välgörenhet.. men det är ju upp till henne.

Här är teamet som kommer varje morgon. Om vi då tycker att det är uppe till henne att ha dem varje morgon så är nästa fråga måste hon skriva om det tio gånger? Utöver dessa två har hon även en stylist som väljer ut, köper och tar med till Isabella för att prova om det är bra köp. Isabellas motivering är att varför ska HON slösa tid på att leta kläder när någon annan kan göra det åt henne när hon tjänar pengar i sina bolag. Att hon har städjälp ec behöver vi nog inte fundera på men det kan jag i stor utsträckning förstå när hon jobbar mycket, har stort hus och barn. Men det som följer nu kan jag bara inte förstå hur mycket jag än anstränger mig. Finns det inget privatliv, ingen integritet. Det här tycker jag är direkt obehagligt..

När jag ser och läser det här så längtar jag till det här:

Äkthet och tradition, kalla mig gammeldags tant – I dont care men vissa gränser måste det finnas i det här med att synas och show off. Det är som om det finns två läget det ytliga och de som bryr sig om allt hemskt som pågår i vår värld. ”Nästa generation” de som är typ 10-11 år i dag kommer ha en helt annan syn på livet än att jaga likes. De kommer vara mer medvetna både om sig själva och om sin omvärld. Det är mitt hopp i allafall.

Men lite utveckling mår vi alla bra av…

Åttonde oktober är det Kanelbullens dag och lite utveckling från Roy Fares är en kombination av Semlan och Kanelbullen – det tror jag kan var gott. Han är verkligen duktig Roy Fares, kvalitet och innovation.

Har inte fått någon bekräftelse på den där julbordsbokningen som jag skrev om och som blev lite konstig – ska göra ett nytt försök nu.

Det trodde han inte..

Den sk Kulturprofilen har ju sett sig själv som någon som står över typ alla andra. Hans hustru har lojalt stått vid hans sida men igår föll domen och den blev två eller om det var tre års fängelse, något jag är övertygad om kom som en chock för honom och en seger för Elisabeth Massi Fritz…

Kulturprofilen med sin hustru, en av de återstående ledamöterna i Svenska Akademin.

Efter att ha haft det lite tufft och nästintill blivit utesluten ur Advokatsamfundet så fick hon nu lite ”revansch” Hon har ju bla blivit kritiserad för att arbetsmiljön på kontoret varit/är usel. Såg en blänkare om liknande kritik mot Perfect Day som jag ska se om jag kan hitta…

Längtar…

Jag tycker att Martina Haag verkar vara en så härlig person. Läste en intervju där hon tex beskrev att hon älskade att grilla och att ha tjejmiddagar där middagen inte är helt klar utan gästerna får hjälpa till lite. Opretentiöst och härligt. Led med henne när hon blev lämnad och den självutlämnande boken Det är något som inte stämmer tycker jag var modig och bra. Nu är aktell med en ny bok och den längtar jag efter..

Gladast i dag

Är jag för att Årets show 2018 blev:

Men inte för Pernillas skull i första hand utan för Hanna Hedlund som är en av de finaste människor som finns. Hon är så värd det!

Fina Hanna!

                   Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *