Tvillingar, skaldjur & The Monkey Club

Nu är dom här…

Nu har de som sagt kommit, Marie Serneholts tvillingar och allt har gått bra:) Grattis får man väl helt enkelt säga!

Tvillingar fast på ett helt annat sätt och mod

Det här är modigt! VD:n för ICA försäkring kände att hen inte var riktigt rätt i sin kropp som fick honom att inte må riktigt bra. Han var gift, ett högt uppsatt och välavlönat jobb men han kände att det var värt att offra allt för att må bra och det enda sättet för honom var, som han såg det, var att byta kön. Så nu ser hen eller rättare sagt ut hon ut så här:’Hur har det tagits emot då? Jo, långt över förväntan. Han kommer fortsätta att leva med sin familj, hans arbetsgivare har accepterat det och hans medarbetare har oxå accepterat. Så han ångrar definitvt inte sitt beslut och mår mycket bättre i dag innan han vågade fatta beslutet och genomföra operationen. Imponerad över hans mod!

Längtar

Jag är så galet sugen på ”svenska” skaldjur så jag bara måste lägga ut ett antal bilder och ”sukta” lite. Kommer ni ihåg förr i tiden när det typ fanns en bestämmelse som sa när man fick börja sälja kräftor i Sverige. Det var väl en 10-15 år sedan man avskaffade det och nu får de säljas året runt..

 

The Monkey Club

Jag vill så himla gärna gå till The Monkey Club – dels verkar det så cool miljö, rolig, spännande mat & bara så mycket kul grejer…

Jag som älskar risotto skulle inte tveka en sekund på vad jag skulle välja på menyn;

En lite äldre pappa

Richard Gere 69 år ska bli pappa igen… Tror inte att jag behöver tillägga att mamman till barnet är typ hälften så gammal… Tur i alla fall att inte både är 69 för då skulle det ”stackars” barnet inte få ha sina föräldrar så himla länge i livet, även om det är så rent generellt att vi blir äldre och äldre..

Har lyssnat på den här veckans Wahlgren & Wistam som släpps natten mellan lördag och söndag så nu får det bli några av de äldre avsnitten jag inte lyssnat på.

Apropå Wistam så har hon påbörjat en smyckeskollektion – – först ut är ett halsband.. Men det får jag skriva mer om någon annan dag…

                     Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.