Jag har funderat lite..

…på lite olika saker så där i största möjlighet…ock

Monica Lewinski

Det var väldigt länge sedan hon var en 18-årig praktikant som fick en ”crush” på Bill Clinton och med stora ”oskuldsfulla” ögon gick rakt in i det som jag skulle kalla en riktig fälla..

Det var 1998, dvs 30 år sedan som historien rullades upp och Monica var på riktigt kär i Bill Clinton som givetvis bara blivit ”smickrad” över att en ung snygg 18-årig tjej var kär i honom. Ett tillfälle han inte kunde motstå att ta i akt…. De smusslades och ”ryktet” säger att de hade sex i Ovala rummet. Never mind, hon var 18 år – han USAs mäktigaste man ville ha henne. Trodde hon att han var lika kär i henne som hon i honom? Eller var hon smartare än så?

Oooops – ryktet började florera… och mediadrevet var minst sagt i gång…

Förnekelsen var total. Bill Clinton hade absolut INTE haft någon som helst relation och absolut inte någon relation som omfattade sex… Han stod bergfast vid sin ”sanning” Ingenting hade hänt… Han avlade ed på att ingenting hade hänt..

Hillary stod lika bergfast vid sin mans sida.. det här var inte sant…

Kvar stod Monica med lite av skammens skimmer över sig. Inga nådiga ord från Hillary, en president som förnekade henne…

Men dök det upp

Dels ett antal bandupptagningar där en falsk väninna fått Monica att tala ut och det plagg som för alltid kommer gå till historien:

Den blå klänningen med Bill Clintons sperma – inga ord i världen kunde ta bort det DNA-beviset.

Men det förändrade ingenting för paret Clinton (i alla fall utåt sett)’Hillary stöttar sin make och Monica hamnar i skamvrån. Bill får det rätt så tufft, framförallt eftersom han både ljugit och erlagt ed men han klarade sig också.. Så den stora och övergivna förloraren är den unga Monica Lewinski. En sådan här historia är inget som går över på ett par veckor eller så, den har förföljt henne hela livet på oliks sätt. Att Hillary stod fast vid Bills sida som Karlssons klister tror jag inte har något med kärlek att göra utan en enda sak;

Siktet klart inställt på att bli Amerikas nästa och första kvlinnliga president. Nu blev det ju inte så trots att hon fick flest röster, förstår mig inte riktigt på det där valsystemetet de har.. Men hon kommer nog att satsa på att kandidera för nästa valperiod.. Trump kommer väl oxå satsa på en period för att sedan ”promota” dottern. Den som lever få se helt enkelt…

Tror att det finns en liten plan att sitta kvar några generationer…

Men när ska det ta slut…

För någon vecka sedan var Monica inbjuden att sitta i panel som bland annat skulle diskutera näthatet i Jerusalem. Ett mycket tydligt och överenskommet krav från Monicas sida var att det inte fick förekomma några frågor om den 30-år gamla Clinton historien som hon lagt bakom sig för länge sedan. Detta accepterades självklart inte.. Vad den historien ihop med dagens näthat som överhuvudtaget inte fanns då. Hon gjorde fet enda rätta, men respektlöst att hon skulle behövs göra det:

Hon lämnade helt enkelt panelen……

 

En flickas dröm

Mariana Avile är cirka 18 år och har haft två drömmar,

  1. Att bli modell, varför måste alla stöpta i samma form och varför skulle inte en funktions-hidrad person kunna vara modell.
  2. Få vara en av modellerna under New York Fashion week.

En dröm går i uppfyllelse – här är hon under New York Fashion week för hon hade bestämt sig. Vill man så kan man så hon bara bestämde sig för att lyckas och det gjorde hon. Så: Don’t give up bara för att du som i det här fallet inte passar in i normen.

Det här med meditation..

Jag har ju kommit fram till att det inte är Yoga utan meditation som är det rätta för mig för att hitta min inre balans och välmående. Finns ju en hel uppsjö med böcker men det jag undrar är om man verkligen ska hålla på och läsa så mycket eller om man ska hitta den genom sig själv….

Meditation – the art of doing nothing

Får klura lite på vad jag tror passar mig bäst men vill absolut inte ha någon ”teknisk” bok som typ bild nummer två även om jag förstår att det handlar om att uppnå olika nivåer. Men en sådan typ av bok skulle få mig uttråkad inom max 15 minuter. Ska kolla vad som finns på Storytel först av allt förstås men nu;

           Wahlgren & Wistam

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *