Dagen D & tjafset…

Under partiledardebatten ”påbörjade” Jimmy Åkesson ett uttalande om att invandrare inte hör hemma här.. Enligt honom själv hann han inte fullfölja det han skulle säga innan..

Annie Lööf bröt in, rätt så aggressivt så Åkesson hann inte slutföra det han skulle säga eller om det han nu hävdar och är så upprörd i ”efterhand”

Konsekvenser har det oxå fått;

Eva Landahl är den person som varit ytterst ansvarig gör de de olika valdebatterna men har bytts ut eftersom hon

Hon borde ju, kan man tycka ha vett nog att hålla sig neutral även om jag kan hålla med henne..

Alla gör lite olika saker för att ragga röster…

Stefan Löfven tog hjälp av Helena Bergström som visade sig stöd genom ett ”valtal”

Annie Lööf tog hjälp av Matgaux Dietz för en utfrågning på Stockholms Centralstsation. Det var dock bara en utfrågning och inte ett uttalat stöd från Margaux sida.

Miljöpartiet var ute och cyklade inne i Stockholm Stad igår i ett försök att värva röster…  Några exempel på vad som gjorts.. Ett av de lite mer udda inslagen är väl kanske Jan Björklund och Liberalernas;

Jag vet inte hur han tänkte att det här skulle hjälpa dem? Humor?

Lördagens Partiledarduell

Vanns av Kristersson och där är jag helt enig.. Det var väl ingen enorm skillnad men en vinnare är trots allt en vinnare. Men även om Kristersson vann debatten och valresultatet efter den stora valdebatten såg ut så här;

Mot den bakgrunden säger Annie Lööf så här, redan nu på morgonen.. Lite tidigt… inga ”segrar” ska tas ut i förtid..

Bevakningen

Saknar verkligen K-G Bergström som jag alltid respekterat, påläst och orädd. Den ”nya” killen” i SVT har gjort ett bra jobb han oxå så honom uynämmer jag till valbevakningens ”number one”

Om vi bortser från personerna så blir man allt annat än nöjd när det vips kommer reklam mitt i en fråga så att man missar svaren. Kommentarerna efteråt sänder de dessutom i TV 4 Play som jag inte kan komma åt.. Det är ju trots allt en viktig del av debatten…..

Mindre intressant…

Det här är Leif GW Perssons dotter som uppenbarligen inte kommer rösta på Socialdemokraterna som GW gått ut och deklarerat att han ska göra. Vilket allmänintresse har det? Han är inte politiker. Hon är författare och jobbar inom EU i Bryssel men inte speciellt välkänd bland allmänheten skulle jag tro. I bland undrar jag hur de tänker när de skriver olika artiklar och hur intressanta de egentligen är för allmänheten…

Här har vi en ”nervös” och förhoppningsfull man i dag…

….och en som hoppas på att få regeringsinflytande..

                Tbc under dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *