Politik, Hår & annat…

Vi börjar med politiken….

Var ju som alla säkert vet Partiledardebatt i kväll där det bitvis gick ganska hett till…

Sittande regering som de senaste veckorna lovat så mycket så det är ju oundvikligt att inse att de lever på en annan planet..

Alliansen som utrstrålar självförtroende men jag vet inte det är ”förankrat”

Jimmie Åkesson som jag tyvärr måste erkänna är en duktig retoriker även om jag definitivt inte ställer upp pp hans politik.

Ej att förglömma Jonas Sjöstedt – som ni ser och som i alla politiska debatter vill alla ordet hela tiden…

Så här såg det ut vid den senaste mätningen men det ät cs 335 000 personer som inte bestämt sig ännu – vi kommer nog få se en riktig hetsig debatt på lördsg…Kan inte smälta att SD bara ligger dryga 2% under Moderaterna och ännu värre är att det gapet kan minska..

Han gör väl som person ingen större förändring men timingen att en EU- parlamentariker och Lars Adaktussons närmaste man lämnar KD för SD är ju inget drömscenario för Ebba Bush Tohr och KD.

Spurt

Däremot spurtar KD som jag tidigare skrivit om och har nu 6,5% av rösterna, ett tag låg de väl under 4% spärren. Hon har tagit över lite av Annie Lööfs position…

Dessutom har förtroendet för Ebba ökat från 19 till 29% – det är verkligen inte dåligt. Där fick jag för min varning och uppmaning att hon måste lyfta sig för att hålla sig kvar över 4% gränsen och det gör hon med med besked.

Bakslag för Åkesson

Hade förvisso en framgång i dag men bakslagen har oxå förföljt honom, nu senast:

Det är ju några till som av olika anledningar lämnat eller åkt ut:

Så stabilitet är väl inte det första ordet man förknippar med SD….

Apropå att byta ”spår”

Här har vi den 21-åriga tjejen som vuxit upp i en familj där Jehovas Vittnen var värdegrunden och livsstilen. Det trivdes hon inte med så hon bytte spår och det rejält, nu är hon lycklig som strippa men har förlorat sin familj som inte accepterar hennes val. Att de väljer att vara Jehovas vittnen är upp till dem men att de är så inskränkta att de väljer bort sin dotter för att hon gör ett annat livsval. Nu är väl inte stripps önskemålet för någon förälder men är inte det viktiga barnets lycka?

Nu händer det grejer med håret..

Mitt fortsätter att utvecklas men sakta.. De nya trenderna för håret som kommer nu till hösten är:

Vänta lite, vi börjar med Vägra vara tant

Kicki Danielsson och Vimmelmamman på event och Kicki har anammat en ny hårfärg… Vet inte när hon färgade och hur länge hon planerar att ha den för nu kommer det nya stilar..

Det lite vågiga beach håret ersätts med rakt hår som går under benämningen “Glass hair” Löshår & extensions försvinner mer och mer – håret ska se mer naturligt ut..

Lite page är aldrig fel – men glöm alla former av uppklippt hår. Det som gäller är spikrakt hår med glans..

Kort hår som de ovan är oxå trendigt i höst. Inte för att vi måste vara trendiga men bara en up-date om vad som gäller… om man nu vill vara trendig:)

Ett härligt bohemiskt liv...

Man kan bli lite avundsjuk på kvinnan som tillsammans med sin hund skaffat en gammal ”skruttig” van som hon inrett. Där bor hon och hunden, var och hur länge som helst. Hon måste väl ha någon form av inkomst, kanske målar eller något annat för de nödvändiga livsomkostnaderna. Känns som en härlig frihetskänsla.

            Nu boken:)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *