Del 2 Kvinnliga entreprenörer….

…som kommer utökas till tre. I dag blir det del 2 av det och sedan en blogg om lite annat…

Hannah & Amanda

Nu ska jag inte påstå att jag kan vare sig alla detaljer etc men jag ska försöka ge en bild av ett företag startat av de två systrarna och som vuxit väldigt snabbt. Lite väl snabbt i bland tror jag, tror därför att Isabella Löwengrip är lite mer framgångsrik för att hon har lagt fokus på ett par saker och inte fokus på många saker… Men som sagt alla ska vara så hemliga och dela upp i olika bolag etc så jag vet inte vem av Isabella vs Hannah & Amanda som är mest framgångsrik.

Jag tror att de jobbade på olika produktionsbolag – sa upp sig för att ”konkurrera” med sina forna arbetsgivare och addera till något som produktionsbolagen inte jobbade med – nämligen poddarna. De hade under många år sin extremt populära Fredagspodden. Låg alltid långt upp gällande antalet lyssnare – typ Top 3-5. De lyckades däremot aldrig slå P3 dokumentär. De började bygga på med fler och fler Poddar. Bland annat låg det oxå jättepopulära Värvet hos dem men han lämnade dem sen när han insåg att han kunde tjäna mycket mer pengar utan dem. En del var med ett tag, försvann till egen regi eller a-cast och vissa kom tillbaka. Varför är det bekvämt/bra att ligga hos dem? Man slipper jaga sponsorer själv och får hjälp med allt kring tekniken – men det är inte den mest ekonomiska lösningen. Men allt är inte pengar…

Här är några exempel på Poddar som ligger hos Perfect Day;

Det här är långt ifrån alla Poddar som ligger hos dem och jag är säker på att det är en GOD inkomstkälla. Självklart har de även Alex & Sigges podd oxå som ju är jättestor (Alex är Amandas man).

Någongång

Gav de sig in i tidningsvärlden – men det finns inga riktiga entreprenörer som lyckas med precis allt. Vill med andra ord ha sagt att detta tillhör projekt misslyckat..

Böckerna däremot

har det gått klart bättre för.. Här några exempel:

Den där boken som heter Flykten är en bok av tre i en triologi..

The Diamond year och The Golden Year tror jag är böcker som lanseras nu men är inte helt säker så jag låter det vara osagt. 

Produktioner/Event

 Sedan arrangerar de ett antal stora galor & evenemang per år oxå… Kommer inte ihåg nu men typ Grammisgalan och lite annat….

Har jag glömt att säga

Att de tillsammans har 4-5 barn oxå.. ja inte tillsammans men ni fattar…

Lite dryck kanske

Då var det tid att ge sig in i ”dryckesbranschen” Hur mycket de säljer har jag ingen aning om men de finns i Systembolagets sortiment och då måste man sälja en viss volym.

Dom har ett vitt vin oxå så totalt tre olika varianter… Bra pris alla ligger 79:-

Nu kanske man kunde tycka att det var väldigt mycket projekt men inget stopp här inte….

Daisy Grace

Ett par kollektioner har de hunnit med och här har vi ett ett par exempel på höstens kollektion;

Nu kan man kanske tänka att projekten räcker men icke sa Nicke…

Daisy Grace Skönhet

Men mer om det i morgon – nu får det räcka för i dag…. för det inte slut här..

                     Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *