Del 1 – Kvinnliga entreprenörer

Isabella Löwengrip

harVid typ 28 års ålder har hon lyckats skapa ett riktigt framgångsrika företag, gift sig, fått två barn, skilt sig och blivit utsedd till Årets mäktigaste affärskvinna. Det kan verka som om allt hon tar i blir till guld och så är det ju nästan. Men nu har hon hamnat i något slags ”trubbel” med någon graviditetstest som tydligen inte fungerar alls och ”kritiken” är massiv. Vi får se hur det ”slutar” I övrigt så går all business bra, kärleken lite mindre bra just nu men hon lär knappast att hitta en ny kärlek. Det var enligt hennes utsago hon som valde att ta vägen med skilsmässa. Barnen är ju små men det är bättre att skiljas än att barnen ser sina föräldrar leva ett kärlekslöst liv och i värsta fall med bråk. Hur som helst när de gifte sig bestämde de sig för att lämna stan och köpte ett hus för sisådär 7-8 miljoner som hon bor kvar i. Hon hann oxå skaffa sig två stycken Porsche – hade säkert med olika mål att göra. Any way nu går…..

Flytten

Isabella har hittat ett hus som hon till Laila Bagges ”ilska” köpt. Varför, jo för Laila Bagge ville oxå köpa det.. Prislapp: 30 miljoner kronor. Var: Lidingö.

Här har ni lite bilder och nog ska tre personer få plats där:

Ja, vad ska man säga…. 30 miljoner kronor. Men hon har kämpat sig till varenda krona själv… Inte någon rik pappa eller så som stått för fiolerna.

Hannah & Amanda

Är väl två Sveriges riktigt duktiga entreprenörer. De förtjänar ett helt eget inlägg så det kommer i morgon. Under tiden tar vi lite kortisar som hänt..

Giftemål i kilt

Det är verkligen inte snyggt och frågan är om jag ens klrytrtarat av att stå där med en brudgum i kilt:) Bosätta sig ska de göra när de kommer hem från resan som går till Mauritius. Fullkomligt älskar Mauritius!

Brud: Sara Lumhult från fd A-teend

Efter 27 år….

Lämnar Agneta Sjödin TV 4. Den officiella versionen är att ingen av dem egentligen ville men de kunde inte hitta något program som passade Agneta. Lite tveksam är jag allt till den förklaringen..

Men hallå….

Har vi inte ungefär hur många problem som helst att oroa oss över, ta tag i och engagera oss i än att Kalle 8 år inte kan få O’boy till sin smörgås efter skolan under kanske en veckas tid eller så????

Visste ni det här?

Att  någon slags geting/bi är utrotningshotad och att den är jätteviktig för våra att pollinera trädgårdsblommor. Man har för ”uppfunnit” ett bi-hotell som man antingen (om jag som inte är har någon teknisk förmåga) eller kan man man köpa den på tex Design Store för 3-400:- (var det inte lite dyrt)? Magnus Carlson (i Weeping Willows) har fått kyrkans tillstånd att sätta upp ett Bi-hotell på kyrkogården där hans föräldrar ligger så då känner han att han bidrar till att getingarna:bina pollinerar över blommorna vid deras grav. När hans mamma gick bort hade hon bara en önskan och det var att han sjöng solo under begravningen. Det tror jag inte jag hade klarat, det var det svåraste han gjort men han klarade det. Pappan gick bort ca 5-6 månader efter mamman, han klarade inte ett liv utan henne. Usch vad sorgligt nu får vi avsluta med något muntrare.

Är detta ett skämt?

Det kan ju vem som helst med synen i behåll se att det inte är Melania på den första bilden. Men är hon så osynlig för Donald Trump så att han tror att den ende de ser av allt och alla är honom. Fortsättning följer…..

                                Godnatt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *