Nu är det mycket….

Sjuttiotvå – Hallå

Här har vi artisten Cher som för typ 50 år sedan slog igenom i ”duon” Sony & Cher. De var oxå ett par privat men det var länge sedan det förhållandet körde i diket. Nu är hon med i nya Mama Mia filmen och ska tydligen göra en grym rollprestation. Hur som helst titta på bilderna.. Cher är 72 år / sjuttiotvå år! När man då tittar på bilderna så kan man tro att hon oxå gjort 72 stycken s  å ååååkönhetsingrepp av olika slag. Det går ju inte att säääe en enda rynka och jämfört då med Cher  så känner jag mig närmre 60 än 50, men vd är väl ålder:)

Några ingrepp här med….

Jane Fonda då…. Jo någon rynka kan man se men inte så att de står i ”paritet” med hennes ålder. Hon är 80 eller strax där över. Förvisso har hon en skönhetsserie men tror dessvärre inte att det är där förklaringen ligger…Alla gör som de vill så länge de gör det för sin egen skull..  Undrar om jag skulle kunna ta hjälp av en släkting och bli nätpirat – vill så gärna se den där filmen och allt dubbas ju till spanska här. Men man kanske inte kan vada nätpirat längre med C more etc och någon prenumeration vill jag inte ha.. Hmm, ska ta och kolla med honom även om jag egentligen är emot sådant…

Snart dags för nya bråk med Anna Anka i fokus

Kort notis i dag om att det börjar redan på direkten med bråk bland Hollywoodfruarna. Tydligen fru fd Anka som står i centrum – vi får väl helt enkelt se…

Say no more….

Jag vet inte hur gammal den här tjejen är men låt oss gissa på 25-28 år. Jag undrar hur många ingrepp hon gjort. Botox, bröst, fillers – herregud, hon ser ju helt onaturlig ut. All vetenskap visar att de unga tjejer som börjar så här inte kan sluta utan bara fortsätter och fortsätter och fortsätter…

Ställen man inte vill vara på….

Ocean Club eller någon annan av de svindyra ”beach club” med priser och människor som får dig att baxna…

Platser du gärna är på…

Strandpromenaden – dit ska jag ta hundarna på en promenad ikväll

Gamla Stan – bra tag sedan jag var där men ”just love it”

De underbara stränderna

En kvällspromenad med en svalkande alkoholfri drink

Kommer en blogg  till senare i kvällNu promenad….

 

En reaktion på “Nu är det mycket….

  1. Bengt

    Nästan alla utländska program i Spanien sänds också på originalspråket. Det gäller bara att hitta inställningen på sin TV. Bra för oss som inte kan tillräckligt med spanska.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *