Lite inspiration, mat & Sara..

Hur cool är är inte den här toapappershållaren – har aldrig sett något liknande men om jag gjorde det så skulle jag slå till direkt! Hittade den på Pinterest som är en grym app att hitta inspiration och annat på;

Det är med outfits

Om jag nu hade ett jobb gå till varje morgon hade den ”outfiten” gärna fått hänga i min garderob (så att jag kunde använda den såklart) Behöver ju direkt inga nya kläder men kan hämta inspiration och ha på mig mäklarvisningar när vi nu sakta ska komma igång. Btw så fick jag ett Mail om att huvudbonader kommer vara superinne i höst, så då fick man både vara först och sortimentet kommer öka:)

Ser ut lite som en Powerwoman” i alla fall i Business terms, inte Lara Craft direkt och kan ju då passa på att tipsa om ytterliga en Powershot;

 

 

 

 

 

 

Källa: Pinterest

Brittsommar

Inte vill vi/ni flytta in ännu… Även om det kräver lite extra jobb att flytta in dynor etc så ska vi väl ta ta vara på sommaren så länge det bara går. Dessutom brukar vi få plocka in dynor 8 sommarkvällar av 10 eftersom man aldrig vet när regnet plötsligt kommer. Det här ser dyrt ut men det behöver det inte alls vara Jula och många andra ”billiga” kedjor har tagit fram nya sortiment. Kanske inte riktigt samma kvalitet men vad gör det för om ett år eller två så är det ändå något nytt som gäller. Ett tips (om om får plats) är att skaffa en dynlåda där man kan stoppa ner allt som är känsligt mot regn och blåst..

Ett annat tips

Nu kan vi inte plocka ängsblommor men vi behöver inte spendera en förmögenhet i blomsteraffären för att få det riktigt snyggt på middagsbordet (eller vilket bord som helst) Några enkla flaskor och ut i skogen och du har en ny och lite innovativ dukning. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Är det någon…

Som orkar med att gå igenom alla dessa tio steg varje morgon som man enligt ”rekommendation” ska göra…. Vad är skillnaden mellan 8:an och 9:an? Är inte 7:an och 8:an oxå lite av samma sak? Om man ska gå på ”The party of the year” kanske det kan vara aktuellt.., för vissa.. jag kan tyvärr inte bli så snygg (om man nu blir det) för jag har produkterna som behövs och har ingen avsikt att köpa dem…

Då tänkte jag på en annan sak… Var på det vi kallar Vårdcentralen häromdagen. Hur de ser ut vet nog varenda svensk. Linoleummatta, trista väggar och lite strängt uppmanande affischer.. Här är ett exempel från Marbella:

Botox på Vårdcentralen… Hmmm…., En sak som är bättre är väl att de vet vad gör….

Tack Sara

Har funderat en del över hur Sara Danius skulle lägga upp sitt Sommarprogram men trodde nog att det skulle bli ungefär som det blev. Hon var inte PK, orädd och slängde både en och två kängor hit och dit. Modigt och starkt att stå upp mot kulturetablissemanget. Precis sådana kvinnor man blir imponerad av!

KRAM

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *