Hollywoodfruar, Yoga & Koalan

Hollywood fruarna snart tillbaka

Som ni kan se så är det några ny/gamla fruar i casten för 2018 års Hollywood fruar

Allas vår Maria Montazami är kvar (tack och lov:)), Elena Belle som varit med tidigare och hette oxå något helt annat tidigare. Sofie Prydtz har oxå varit med förut och nu är jag fördomsfull igen men tycker hon verkar lite sådär allmänfattligt tråkig – ingen karaktär man lägger på minnet direkt.. Det gör man däremot med ”galna” Anna Anka som gör comeback efter typ 9 år eller så.. Vad är det då som saknas.. Den ännu galnare Gunilla Persson.. anledning enligt TV3 är att man valt ett annat upplägg för 2018.

Men Gunilla försvinner inte helt…

I Viafree kommer vi se Gunilla & Sanel ge sig ut på att prova nya saker, intervjua olika personer, lyx eller budget och ej att förglömma Veckans Bibelord. Utfasning är min gissning..

Vet att jag tjatar men jag blir sakta bättre och bättre på vissa saker. Yoga är något jag verkligen skulle vilja komma igång med, lugnt och försiktigt i början..

 De två översta bilderna kan vara långsiktiga mål och då menar jag just långsiktiga -de två undre kanske lite mer överkomliga.   Även lederna värker allt som oftast så får jag välja mjuka upp dem succesivt… Jag tror det skulle göra mig så gott i både kropp och själ så får försöka ta mig i kalufsen (som ju är ytterst begränsad) och komma igång.. Det är btw Malin Berghagen på bild 2 som då och då ordnar Yoga resor/kurser till Puerto Rico. Total överkurs för mig – börjar med att ta mig ner till stranden här i Marbella..

Apropå Malin

I ca sju år var Malin förföljd av en kvinnlig stalker..?Mail, elaka Instagram kommentarer och andra typiska ”stalker ” beteenden. När Malin gav ut sin Yoga bok polisanmäldes hon då stalkern påstod att Malin stulit hennes ide. Ett rätt löjligt påstående då den ena är typ Yoga proffs och den andra inte alls utövade. För att göra en lång historia kort så har kvinnan nu ”besöksförbud” hon får inte komma närmare Malin än xxx meter och lite annat. Måste vara en grymt skön skillnad att slippa ha den psykiskt sjuka kvinnan efter sig längre…

Obama, jag & koalan

Obama har fått krama en koala på riktigt, det har inte jag. Inte Putin heller som ser lite sur ut i bakgrunden. När jag fyllde sex år bodde min Pappa i Australien under sex månader. När han kom hem hade han två presenter med sig, en koala speldosa och en liten koalabörs (man tänkte inte så mycket på päls etc på den tiden). Som jag älskade mina Koala ”kompisar”. Någonstans på vägen försvann speldosan (kanske för 10 år sedan och då hade den ändå hängt med i nästan 35 år). Min koalabörs hängde med till i somras – haft den i handväskan med mynt i. Men då hände det…. Karisma tyckte det verkade vara en kul leksak att sätta tänderna i. Det tyckte inte jag som nu inte längre har någon koalabörs (i alla fall inte en hel sådan) Så efter 48 år är det bara att inse att en ny myntbörs måste skaffas in. Karisma förstör aldrig någonting och jag är aldrig sur Karisma, med undantag för den här dagen….

Naglarna fixade…

 Hade ju bokat tid i Estepona igår (till i dag). Så nu har jag omhändertagna och fina naglar.. Kostnad 11 Euro. Nu ska jag inte påstå att det har med nationaliteten att göra men gjorde naglarna i ett hål i väggen i de spanska kvarten sist..  I dag sa de: Ursäkta men vem har gjort dina naglar? De var så sköra och ”skivade” och i allt annat än gott skick. Det som var kvar satt som berget, fick kämpas med att få bort det. Om det inte vore för att naglarna växer så hade jag inte behövt göra om dem så ”så hårt satt lacket” Inget återbesök där med andra ord, dessutom var det dyrare….

Har en fullständigt usel kalender så kom en timme för tidigt till naglarna.. Nu köpte jag en söt lite sak som får plats i handväskan och då ska jag väl kunna hålla ordentlig koll på dagar och tider…..

Vägra vara tant men..,

Svårt att hänga med.. Mode, smink och så är jag väl någorlunda up to date med men musik…  Världsartist rappare Post Malone med 16 miljoner följare och jag vet inte ens vem han är… Men så är väl hans fan base typ 15-30 år yngre än mig… Scary….

                                      Kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *