Hundar, kollegor & annat…

Hundar verkar älska glass…

Det är uppenbarligen inte bara Tintin och framförallt Karisma som älskar glass.. CarlSigvard Öhrlund (ni vet författarens hund) verkar rätt så förtjust han oxå. Men hundar äter typ allt, med mer eller god aptit. Det konstigaste Tintin & Karisma ätit är nog brysselkål.. Favoriterna är annars.. Korv, Provoleta ost, köttfärs – då är lyckan total men de äter typ allt och med lite för stor aptit så jag får se upp… Både för hälsans skull och 8 kg gränsen på SAS för att få ha henne i kabinen. Tintin väger väl tre max fyra kilo så ingen risk där…

Suss Thorsson – lika men olika

Det här är Suss Thorsson, skådespelare som bla spelade huvudrollen i En dag i Phuket och den kvinnliga huvudrollen i den senaste Jönsson-filmen.. På bilden har hon en svart dress som hon klär upp så bra med sin skönhet. Jag har också en svart dress som ser typ likadan ut men det är nu olikheterna kommer:) Min är köpt Lidl för 80:-, det tror jag inte hennes är och jag klär heller inte upp den lika bra.. Hur som helst så är hon inte alls någon halvposhig tjej som det kan se ut som på bilden. Hon är jättetrevlig och har bra smak:) Hon valde att gifta sig Fredriksborg. Ett vackert vinterbröllop 2013.

Kollegor i Marbella

Det här är Pedro och Emile som vi startade Lotus Properties med (mäklarföretaget). De har jobbat som mäklare i typ 24 respektive 16 år så de kan varenda gata, komplex och allt man behöver veta om Marbella. Jag blev ju sjuk hösten 2016 och resultatet blev att företaget ”sattes” on hold. Men nu är vi startgroparna igen, vi kommer fortsätta samarbeta men vi har valt att äga vårt bolag själva och så får de provision på det de säljer till oss. Vi vill ha full kontroll över strategi, marknadsföring etc och ju fler kockar desto sämre soppa. Inte för att vi inte skulle kunna samarbeta på alla punkter men så här tror vi att det blir bättre. om ni själva eller känner någon som funderar att skaffa bostad Costa del Sol får ni mer än gärna förmedla kontakten

Bilden

Den här bilden har Pedro tagit och jag tycker den är magiskt vacker. Så istället för en traditionsenlig logotype i text kommer vi ha den här bilden som logotype med namnet på företaget kopplat till bilden så att de hänger ihop. Det är ju viktigt att namnet kommer fram/ut – lite svårt att googla på en bild:) Man kan ju bildsöka men det är inte det första en potentiell bostadsköpare gör..det kan man nog vara rätt säker på.

Full fart direkt

Tips från Sonja Thongren som jag tagit från Instagram.. Behöver inte skriva så mycket, det framgår ju rätt tydligt både ingredienser och hur man gör.. En shot varje morgon som gör dundernytta enligt Sonja. Jag ska i alla fall testa. Smart oxå att göra shots för typ en vecka annars kommer man lätt börja slarva för att man är stressad eller inte orkar med på morgonkvisten.

Ett annat tips

Ett boktips från supergulliga författarinnan Josefine Sundström som skriver både vuxen- och barnböcker (barnböckerna om Saga som blivit en supersuccé och lanserats i massa länder) Boktipset Silvervägen är skriven av en debutant Stina Jacksson och om Josefine rekommenderar den så vågar jag tro att den är riktigt bra.

Inre ro….

Jag tror jag skulle behöva lite mer inre ro. Konstigt nog tror jag den inte ron skulle göra mig mindre trött och lite piggare. Yoga? Jag vet inte om jag är i det stadiet att jag kan sitta i Lotus ställning och bara gå in mig själv. Tror att jag blir rastlös och att tankar kommer flygande från alla håll och kanter. Tror jag får börja träna på bild ett, bara sitta vid havet utan massa folk runtomkring – bara havet och vågornas brus. Det kanske inte till 100% ger samma resultat men bättre att börja där man har någon chans att lyckas för att sedan kunna gå vidare. Kan kanske börja gå på riktiga Yoga-klasser lite längre fram för jag tror verkligen att Yoga-utövare mår bättre än oss andra (i alla fall sådana som mig). Jag befinner mig i ett stadium där jag antingen är jättetrött eller raka motsatsen har massa energi – tror jag tar och provar det där med havet..

Nya poddar…

….dyker upp hela tiden. En del överlever andra inte.. Det är ju inte bara att sätta sig vid en ”bandspelare” och prata på.. Nästan alla jobbar med något bolag som A-cast eller Perfect Day. Får du inte tillräckligt många lyssnare så får du inga sponsorer och då finns det inget intresse från vare sig A-cast, Perfect Day eller något annat bolag. Nummer ett på listan har i evigheter varit P3 dokumentär (eller är det P1, nu har jag inte kollat på ett tag så det kan ha ändrats). Nya sedan några veckor är Malin Berghagen och Tess Somonons (från Alcazar) – de har nu släppt avsnitt nummer 7 och har hittills lyckats jättebra. Nya poddar brukar ligga högt i början (förutsatt att namnen är någorlunda intressanta men kan dala rätt snabbt sedan) Ett exempel är Hanna & Amandas Fredagspodden som alltid låg Topp 5-10 men sedan tokrasade (fast då hade de hållt på något år) så de la ner sin podd. Jag tror att det var två anledningar till det: När de inte längre var i topp var det inte bra för deras personliga varumärken, de äger ju även Perfect Day och har nog fullt upp med att ”ratta” det företaget som i dag har 100 anställda (men då är frisörer etc inräknat för de köpte ju frisörsalongen Corinne & Friends som har två salonger.. Får se om jag ska ta och lyssna på den här podden, tror att den kan vara både öppen, ärlig och rakt på sak..

All in

Det här är Åsa som jag jobbade med på Wallmans –  Jätteduktig tjej. Nu har hon den här hårfärgen hela tiden sedan ett tag men hon smälte verkligen in under Pride veckan och de flesta trodde nog att det var All in för tillfället:)

Olika båtar….

Det finns några olika båtar några av dem bara under högsäsongen..

  1. Transportbåten ToR Puerto Banus och Marbella – ett trevligare sätt än bussen men inte mer än så
  2. Partybåtarna (finns några stycken) Kostar runt 350-400 kr för en båttur där du får lite att dricka, sedan kan du köpa och alla partar loss ordentligt
  3. Hyr din egen ”partybåt” för några timmar. Du tar med vad du vill äta & dricka och båten körs av ”båtägaren” Kostar 2000-3000 kronor, hur mycket det blir per person beror ju på hur många man är.
  4. Det enda alternativet som skulle intressera mig är bild fyra. Sedan skulle jag så klart kunna ta transport båten..

I bland längtar man till september… men nu undviker jag ALLA partyställen så jag inte påstå att jag lider. Lider gör jag däremot med dem som bor i Puerto Banus…

Vackert..

Börjar tycka allt mer och mer om svartvita fotografier. Kanske skulle beställa några från LaLaLab… Men då inte Marbella bilder tror jag – ska testa i kameran i telefonen hur svart/vita bilder blir. Vacker är oxå Carolina Gynning. Skulle gärna vilja ha hennes bok om Ibiza. Viss design hon gör gillar jag verkligen och viss inte alls så man får väl säga att hon har bredd och inte fastnat i ett spår…

Hungrig..

Hur gott ser inte det här ut? Skulle mer än gärna äta både en och två av den här förrätten. Här hemma blev det lite enklare mat.. Barbeque penslade ugnsgrillade kycklingbröst, ”honungsglazerad” lök och en blandsallad med olivolja och honung som fått stå och dra så smakerna gick in. Om man får berömma sin mat så gör jag det för att få ihop det till en kostnad på 38 kronor är inte så illa.. stora portioner och gott….

               Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *