Huvudvärk, celebra besök mm…

Huvudvärken som inte vill försvinna

Huvudvärken vill inte släppa som den ska. Kom inte iväg i dag heller för att fixa nya läsglasögon och det andra som jag bara måste fixa. Sov sämre än sämst och vaknade typ varje timme så det är klart att det säkert oxå påverkar huvudvärken. Nu är det bara, huvudvärk, eller ej att bege sig till La Canada och få ärenda utförda imorgon. Naglarna kan jag däremot inte fixa där för dom har bara en ”tjusig” salong där det är så mycket dyrare men resultatet är samma som på de ”vanliga” ställena. Hoppas kunna fixa det i morgon oxå.

Hundklipp, dusch & naglar

Måste även beställa tvätt & klipp av Tintin & Karisma. Pälsen växer som ogräs och nu pratar de om typ 50 graders värme i Sydeuropa (hörde jag rätt?) Vi duschar dem hemma mer eller mindre varje dag, det blir ju sååå varmt för dem. Nu är det här tyvärr inte mitt badrum med ett speciellt hundbadkar:) Finns flera nagelställen i närheten av hundklippningsstället så kanske kan boka tid för hundarna och göra naglarna samtidigt i morgon.

Celebra besök..

Det har synts ett antal riktiga Akändisar i Stockholm den senaste tiden.. Några exempel:

Jennifer Garner – vad hon gjorde i Stockholm vet jag inte. Kanske bara turist för att Stockholm är ”The Town”..

Justin Timberlake med sin fru Jessica Biel som efter hans konsert var på Beirut Cafe och åt middag. Det gör de tydligen alltid efter hans konserter i Stockholm. Ser härligt alldagliga ut i alla fall..

Lämnar Stockholm…

Gör Prinsessan Madeleine med familj. Nu har de väl bott blandat London/Stockholm men nu går hela flyttlasset..

De lämnar London men behåller bostaden i Hovstallet i Stockholm. Mestadels av tiden (typ jämt) skulle jag tro kommer de att bo i Florida. Anledningen uppges vara att det passar Chris jobb bättre, han är uppvuxen där och Madeleine kan jobba bättre med Childhood foundation därifrån än från London. Dessutom passar det barnens åldrar bra. Nu kommer min fördom igenIngen i kungafamiljen kommer sakna Chris. De andra kommer de självklart sakna precis hur mycket som helst.. Jag undrar jag om det där äktenskapet kommer hålla

Det där med fördomar…

När Roger Nordin fick veta att hans nya partnerRix Morgonzoo skulle bli Laila Bagge var det han som visade sig ha fördomar. Han blev allt annat än nöjd eftersom han var säker att hon varEn överklasskärring från Lidingö” Nu är de hur bra vänner som helst och han erkänner gärna hur fel han hade. Intrycket överklasskärring från Lidingö tycker jag aldrig hon gjort så jag vet inte var han fick det ifrån.. Men vi har alla våra olika uppfattningar om saker här i livet..

Stolt faster….

Här är en av brorsönerna som är så intresserad av och duktig på allt som har med motorer att göra. Här på Rallycrossbanan, han har ganska nyligen börjat köra men jag är säker på att han snart kommer vara jätteduktig:) Han älskar allt med motorer, båtar etc. En dag kom det ett sms om vår bil i Sverige var till salu – det är ingen lyxbil direkt eftersom vi tillbringat så lite tid i Sverige. Dessutom har den en del fel som måste åtgärdas.. Hans ide var att spara ihop till bilen och kunna fixa med den så att han hade en bil när dagen för körkortet kom. Otroligt charmigt och ambitiöst. Hur historien slutar får jag återkomma om:)

Drömjobbet?

Synd att jag inte älskar choklad och inte vill flytta till Italiten.. Just nu söker Nutella & Kinder personer med den ”profilen” för att agera provsmakare för nya produkter. Vågar inte ens gissa hur många ansökningar de kommer

Sommarens Bucket list restauranger

I sommar bara måste jag gå ut och äta på de här restaurangerna;

  1. Picasso i Puerto Banus. Jättebred meny och med Marbellas största desserter. Just det där med bred meny brukar betyda rätt så dålig mat men absolut inte här. Riktigt prisvärt. Alltid fullt, alltid .
  2. El gran Gatsby i Puerto Banus. Längst ut på piren med svårslaget läge. Jättegod mat och med tanke på matens kvalitet skulle jag inte kalla det dyrt..
  3. Trocadero PlayaTapas i oändlighet direkt på stranden. Svårslaget.
  4. Cibo – Prisvärd italiensk restaurang. Supergod lasagne. Är mest med på listan pga dess läge, lasagnen och prisvärdheten.

Det finns dessutom ca 10-15 restauranger som jag vill besöka – framförallt några riktigt bra i Gamla Stan, The Monkey Bar mfl så när det kommer till kritan vet jag vare sig vilka och hur många som ”The Bucket list” landar på.. Nu i augusti höjs ju priserna så det är väl inte bästa månaden att springa på restauranger så ofta. Dessutom är det både kul och gott att laga mat hemma🙂

                          Kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *