Underskatta aldrig….

Underskatta inte…

Kroatien – min ”väninna” Paulina och jag har sedan tidigt av VM sagt att Kroatien ska gå till final och vinna. Så efter varje vinst har vi använt #justsaying och det kunde vi ju göra i dag oxå:) Hon är från Kroatien så hennes hjärta klappar väl lite mer än mitt kan man nog säga. Hon befinner sig nu i Split. Alla butiker stängde 19.00 vilket de verkligen inte gör en normal dag under turistsäsongen så att hela Kroationen satt framför TV:n i kväll kan vi nog vara säkra på.. Underskatta inte Paulina heller, hon går under benämningen Förvaringsdrottningen – har en blogg, ett Instagram konto och givit ut några böcker som alla handlar om smarta råd och tips hur vi ska organisera och förvara i våra hem. Gå gärna in och kolla….

La Concha – ”bergskedjan” som omger Marbella och hela kustremsan ska man heller inte underskatta. Även om jag älskar att både se, höra och vara nära havet så har bergen något väldigt speciellt över sig de oxå. Jag måste gå en av vandringslederna vid tillfälle men kommer aldrig våga mig upp på toppen. Men bilderna jag ser på olika höjder visar en vacker miljö med både berg och grönska.

Någon jag inte tror vi ska underskatta (det gör vi väl inte heller men jag tror hon kommer plocka ytterligare röster) är Annie Lööf. Däremot är jag ”orolig” över KD och 4% gränsen för Alliansen behöver de fyra partierna över 4% gränsen om de ska ha någon chans att få majoritet. Men med tanke på SD så tror jag vi kommer få se en regeringsbildning som inte någon av partierna egentligen vill ha, men det återstår några månader än.

Underskatta aldrig ”egentid”. Tid som du ger dig själv för återhämtning, göra något som vill göra bara för dig själv, tänka – helt enkelt bara ta hand om dig själv och investera tid i dig själv. Sedan var det är finns det inga som helst ”regler” för utan hela tanken är att bara tänka på sig själv under sin egentid. Energipåfyllnad helt enkelt .

Underskatta inte heller…

min totala brist på teknisk kompetens..

Jag förstår absolut INGENTING – fick en spansk telefon med tillhörande abbonemang med fria samtal inom Spanien i kombination med installation av wi-fi. All Facebook, Instagram mm ”följde” med så det funkar således på den ”spanska” telefonen. Nu har jag bytt till ett kontantkort som är svenskt och stoppat in i en telefon (IPhone) som är köpt i Spanien tidigare. Anledningen till att jag byter är att jag inte vill ha ett fast svenskt abonnemang som blir mycket dyrare och den telefonen är glaset helt krossat på. Varför fungerar inte det med det svenska kontantkortet i den ”nya” telefonen (inte nyinköpt men hel och en IPhone) Det ligger inte kvar någon annans uppgifter i telefonen utan det här är en telefon som är oanvänd. Jag kan inte längre ladda ner några appar (inte från den spanska heller).. Apple-id verkar ha blivit spärrat på något sätt. Går inte att ringa 020 från utlandet eller kontantkort så jag kan inte komma fram till någon support. Ska jag chatta måste jag ange lösenord på ett Apple-id som de sedan säger inte finns. SUCK! Får prova på datorn i morgon och se om jag kan komma fram till någon chatt där eller skapa ett nytt Apple-id.. Men om man byter Apple-id så kanske allt försvinner såsom all Facebook, Instagram etc och man måste börja från början. Tänk om jag bara kunde få vara lite lite teknisk.. sorry – var bara tvungen att skriva av mig lite frustration..

Underskatta inte heller…

En riktigt god pizza.. Kanske inte just den här Pizzan som kommer från The Monkey Bar och det kostar nog mer än det smakar.. Men kanske en tur till Puerto Banus och Restaurangen/Pizzerian Picasso som alltid är knökfullt, har supergoda pizzor och vettiga priser. Då kan man samtidigt ta sig en titt på de små båtarna som börjat ankomma nu till hamnen i Puerto Banus..

Om Puerto Banus tycker jag att det är kul att någon/några gånger per sommar åka dit. Någon gång för att äta middag någon annan gång bara ta något att dricka. Titta på båtarna och det som nu är något att se men sedan är det väldigt skönt att åka hem igen.. Skulle aldrig vilja bo där bland lyxbåtar, Versace butiker ett fult torg som är totalt charmlöst.. Men husen precis vid hamnen har en viss charm men den förstörs av lyxen och det ”galna” utelivet runt omkring. förlåt alla ni som bor i Puerto Banus, jag hoppas ni trivs och ni får jättegärna ha det för er själva (om jag kan få komma en kortis någon gång per år:))

                          Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *