Avundsjuka, Otrohet & Vilse i åkern…

Nu är det nog många som är..

lite avundsjuka🙂 Justin Bieber har förlovat sig och det är nog väldigt många som hade velat ta emot både det frieriet och den ringen.. med prioritet på frieriet för bara tanken på att få förlova sig med Justin Bieber skulle nog de flesta tjejer nöja sig med en enkel silverring.. Men nu har han som sagt hittat kärleken och det var nog inte så många som hade realistiska drömmar om att de ”was the one”… Vet inte riktigt hur populär han är i dag jämfört med för några år sedan då tjejerna skrek som besatta… Nya tider – nya idoler – nya tjejer (som fortfarande är besatta….)

Klassresa

Men det finns exempel som inte är riktigt jämförbara men vem trodde att en tatuerad fd Slitz modell och Paradise Hotel tjej skulle bli prinsessa och en fullt ut accepterad medlem av kungafamiljen?

Det är en ”klassresa” vi aldrig sett förut och som verkligen fick många att höja ögonbrynen i början. Många skeptiker som trodde att det var en övergående sommarflirt men så blev det som vi alla vet inte.. Hon har väl aldrig varit någon ”trashig brud” (ursäkta språket) utan deltagandet i såpan och Slitz var om än olämpligt för en blivande prinsessa hyfsat oskyldigt.. Hon går väl till och med ihop med Prinsessan Madeleine i dag, Madeleine var ju så god vän med exet där så det tog tid innan Sofia blevgodkänd”. Alltid är det något, så är det väl i de flesta familjer – dvs fullständigt normalt.

Sommar i P1 & Otrohet

Krönikören Jan-Olov Andersson har listat de tio sommarprogram han inte kommer att missa i sommar och förvånansvärt nog var vi rätt så överens. Här är några exempel som jag inte tänker missa att lyssna på (några har redan varit så dem lyssnar jag på i podd versionen)

Bianca Ingrosso – har redan varit. Fick betyget fyra av fem. Det som drog ner var hennes humornivå men jag tycker hon är rolig typ hela tiden för det kommer så mycket grodor ur munnen…

Victoria Silvstedt – mer om henne lite längre ner.

Magnus Carlson (sångare i Weeping Willows) och här är vi dessutom överens om att han är Sveriges bästa sångare. Har förmånen att känna honom och han är en otroligt trevlig, ödmjuk och fin människa. Lyssnar alltidBroken Promise Land när planet lyfter och landar när jag flyger. Min absoluta favoritlåt och får mig att tänka på annat – har ju gått och blivit flygrädd (framförallt start och landning)

Sara Danius… Ska bli intressant att höra vad hon har att säga om Svenska akademin. Hoppas att hon inte är så politiskt korrekt för att hon vill tillbaka utan att hon verkligen sänker Horace Engdahl och ”Kulturprofilen” rakt ner i dyn där de hör hemma. Återstår att se.. Finns en och annan till där som sitter kvar och förtjänar en känga. En del klammrar sig ju fast av prestige och att de får hyresrätter på bästa adresserna mm. Så Sara Danius förtjänar respekt.

Victoria Silvstedts program var ju nu (söndag) där hon bland annat avslöjade anledningen till sin skilsmässa. Hon var otrogen, han kunde inte förlåta och hon kunde inte ”leva med” att hon varit otrogen. Samtidigt reste hon land och rike runt (USA) som bla Playmate modell och var ju extremt framgångsrik inom sitt gebit. End of love story.. I dag är hon verkligen något helt annorlunda och hennes största fokus ligger väl på att handla med aktier etc men har nog en hel del andra uppdrag oxå. Får lyssna på programmet först. Men rik har hon blivit.. bröst och aktier enkelt uttryckt

Fyra procent i stor fara…

Att 80% av all mat som konsumeras i Sverige ska produceras i Sverige var Miljöpartietsutspel” på sin och Almedalens sista dag. Det är nog risk att det var MPs sista fyra år i riksdagen oxå. De har extremt svårt (som det ser ut) att klara 4% spärren, Gustaf Fridolin har i princip inget förtroende och det här gör de till sin valfråga. Big mistake… Med de problem och utmaningar vi har både i dagens samhälle och i världen i stort tror jag inte att det kommer speciellt högt upp på listan med ett sådant mål i förhållande till allt annat. Nej MP, ni spelade nog ertsistakort helt fel och kommer få lägga om strategi inför valet annars står ni utanför Riksdagshuset i höst….

                        Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *