HURRA!

Det var mer än man vågade hoppas på..

Om man som jag inte är specialist på fotboll och landslagens ranking etc så lät ju dagens motstånd inte så svårt.. men de har ju tagit sig långt i turneringen och rankas som nummer sex i världen så mina förhoppningar att de skulle vinna var inte jättestora. Men det gjorde de och vilket försvarsspel de visade att vi har. Sverige är ju dessutom det enda laget nu som tagit sig vidare utan straffläggning så det kan vi vara extra stolta över. Det var ju många svenskar som bestämt sig rätt sent att åka för att se matchen, det är ju inte så svårt att ta sig till St Petersburg, så det uppskattades till 6 000-7 000 svenskar i publiken som gav det svenska laget ett bra stöd. De var inte tysta och det var ju bra det, någon som däremot borde vara tyst (och det är han väl nu) är Zlatan som i inledningen raljerade över det svenska laget och sa att de inte hade en chans. Även om han nu trodde det kunde han väl behållt det för sig själv, varför raljera istället för att stötta det landslag han tillhört så många år? Nu är det dags att möta England på lördag och även om vi åker ut så tycker jag att hela landslaget ska vara stolta över vad de åstadkommit men självklart hoppas jag och tror att Sverige kan ha en chans att slå ut England. I alla fall om man ser till statistiken..

Det är inte bara Zlatan…

…som säger saker som kanske inte är så genomtänkta.. Kommer ni ihåg;

Hur tänkte hon här? Är smala tjejer bättre än de som bär på några extra kilo, förstör de stadsbilden eller på vilket sätt känner/kände hon att detta var något som var viktigt för henne? Det var inte bara Mia Skäringer som reagerade men det var hennes uppmaning till bojkott och offentliga ”mothugg” som fick mest mediautrymme. Katrin fick krypa till korset i viss mån och hänvisa till att hon menat pga hälsoskäl mm men tror hon lärde sig att det kan nog vara smart att tänka sig för hur man uttrycker sig… Men lite kontroversiell kommer hon alltid vara och det är inget problem med det men här gick det över gränsen..

Det här hade INGEN kunnat tro…

…innan Fotbolls VM började – både stolthet, lycka och humor i den bilden..

I morgon en kort stund vid poolen, göra en hel del jobb och packa upp några lådor…

Jag måste komma tillrätta med sömnen. Jag provar det ena efter det andra men har såååå svårt att somna. Får då svårt att komma upp i lagom tid och om jag ”tvingar” upp mig blir jag så trött på eftermiddagen.. Ja, ni fattar – allt blir moment 22… Så fokus på att komma till rätta med det!

Jag tror jag ska gå och prata med en frisör för håret blir bättre och bättre – himla glad för det. Kanske kanske finns det något man göra för att slippa ha turban eller annat på huvudet. Det blir så jäkla varmt nu i juli och augusti och det är ju typ som att ha mössa sig.. To be continued..

                              Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.