Party, Statement & Solbränna..

I väntan på;

Har lite svårt att somna så jag tror att jag skriver lite till, det kan göra en trött ibland (i alla fall om man skriver så här sent)..

Det är inte bara..

Ungdomar som åker antingen till de klassiska chartermålen utomlands med billig sprit och nattklubbar som har öppet hela natten eller till Båstad, Gotland etc som partar loss rejält. I sommar Sverige är det party lite överallt, campingplatser (kanske inte värsta partyt) men timmarna i en solstol med en öl i handen är nog rätt många. Klassiskt svenskt semesterparty i en viss ålderskategori. Ja, jag är medveten om att jag generaliserar nu.. Husvagnen på samma plats år efter år, många har till och med staket runt om. Utetält för det svenska sommarvädret är ju som vi vet fullständigt opålitligt. Grillen på, husvagnsgrannarna bjuds in och campingpartyt rullar på kväll efter kväll. Inget fel i det.

Sedan ska vi inte glömma de riktiga svenska folkfesterna som tex dansbandsveckan i Malung (?) och andra sammankomster där ett gemensamt intresse samlar hur mycket folk som helst och det partas för fullt i ett gäng dagar. Så säg inte att man måste bli tråkig för att man inte är 25 längre. Det finns folkfester för typ alla runt om hela Sverige under sommaren. Sist men inte minst Pride festivalen som växer så det knakar på både bredden och höjden. Det är i och för sig partystämning men spriten står inte i fokus utan det är mer ett firande och statement som råder över alla Pride festivaler som växer upp som svampar ur jorden..

Apropå statement…

…så ”kuppade” coola Rebecca & Fiona under sitt framträdande på Sommarkrysset i lördags.. Satte TV 4 i en lite knepig situation för de vill ju knappast stå upp för SD men heller inte att det sker saker utanför ramarna som de inte riktigt har koll på.. De har väl hanterat det hela bra och uttryckt sig diplomatiskt men läste i dag att näthatet mot tjejerna varit massivt vilket ju gör en livrädd. Jag vågar inte tänka på valet och SDs valresultat.. Det kommer krävas att de andra partierna lägger prestigen åt sidan och verkligen samarbetar annars blir det näst intill öppet mål för SD. De kommer vara Sveriges andra eller tredje största parti vilket de kommer påtala om och om igen men vi måste komma ihåg att där på valnatten så är det fortfarande sisådär 75% som INTE stödjer SD något sätt

Jag tillhör nog kategorin..

…de blekaste i Marbella. Har inte solat någonting men nu tänkte jag ta en halvtimme eller timme per dag så att jag oxå blir ”sommarfräsch”. Sedan finns det ju olika definitioner på vad som är snyggt när det gäller solbränna.. Jag delar inte den här tyska kvinnans uppfattning om vad som är en snygg och naturlig solbränna.. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det ser ut som om hon köpt och förbrukat 250 tuber Brun utan sol eller om hon är övernaturlig och tillbringat några timmar i ugnen. Snyggt är det hur som helst inte.. Eller hur….

Nu hoppas jag att John Blund dyker upp….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *