Sommar i P1 & Bra för magen…

Måste nog lyssna på..

Bianca Ingrossos Sommarprat som utöver ”Humor” fick betygen fyror och femmor. Hon berättade tydligt öppet och ärligt om både hur hon upplevt sitt liv som kändisbarn, föräldrarnas allt annat än smidiga skilsmässa sin anorexia mm. Får ta och lyssna helt enkelt och kommer nog få en lite annan bild av henne än bara yta, utseende och märkeskläder.. Får väl återkomma med ”rapport” om jag rekommenderar er att lyssna (förutsatt att jag själv kommer ihåg att göra det:))

Kul med kartonger..

Jag gick ju upp 15 kg av någon medicin som jag inte längre äter och sedan ner 15 kg efter åtta veckor på sjukhus så det ska bli så kul att packa upp mina gröna flyttlådor som kommit från Sverige. Där finns en hel del kläder som jag inte ha 1,5 år nu utökas garderoben och kläder jag saknat kommer jag nog kunna ha igen. Ska börja i morgon. Först i väg och köpa lite galgar bara..

Men allt handlar inte om vikt..

Här är exempel på nio saker som är bra för magen och som jag ska börja äta/dricka mer av. Är nervös för mitt sockervärde (får ju besked på det och en massa andra prover den 28/6).

Fokus på Grönt the (inte det godaste jag vet men tror man vänjer sig och tycker det blir riktigt gott) Grönsaker är redan en favorit. Mer nötter för det är även bra för matsmältningen.. Ingefära är inte bara bra för maten utan är nyttigt på många sätt och använder det mycket då jag rätt ofta lagar asiatisk mat och ska börja ha det i vattentrycker blandat med bla gurka och citron. ska väl magen bli glad:))

Inte så glad..

Inte nog med att Meghans pappa skämde ut sig innan bröllopet.. Sedan kom han inte utan påstod att han var hjärtsjuk men sågs ute på typ en pub.. Hon hade dessutom köpt en klädsel till honom för 48 000 kronor som han skulle ha på bröllopet. Den sålde han.. Så när Meghan och Prins Harry var på hästtävlingarna på Ascot så var det en annan man som bar de kläderna och som han betalt 24 000 kronor för och dessutom lagt ut på sociala medier att han bar hennes pappas kläder. Glad att jag inte har en pappa med så dåligt omdöme och jag tycker det var elakt gjort av både pappan i första hand men även av honom som köpte kläderna. Hoppas hon slapp se något om det..

Victorias fina vackra gest

På Polarpriset bar Kronprinsessan en ny tiara och nya örhängen. Hon hade givit smyckesdisgnern Maria Nilsdotter uppdraget att skapa en tiara och ett par örhängen som en hyllning till Astrid Lindgren och hennes berättelse om Bröderna Lejonhjärta. Otroligt fint gjort av henne tycker jag. Hon visar verkligen vägen för att vi ska vara stolta över vårt land och vad vi åstadkommer/åstadkommit i vårt land..

SKRÄMMANDE

Jag vet inte vad jag ska säga men det är ju inget annat än totalt skrämmande och hemskt – både att Näringslivets förtroende ökar och att de även växer bland vanliga väljare. Har satt hopp till Annie Lööf men nu tappar Centern och även förtroendet för henne. Ulf Kristersson är jag rädd för har lite av en ”ny” partiledar situation så det kan gå åt vilket håll som helst.. Men nu får det vara stopp på KDs framfart men det kräver att de andra partierna gör vissa saker de kan tycka känns obehagliga. Det här kommer bli ett oerhört jämt val tror jag..

Långt ifrån KD är Tintin, Karisma och..

..vår mysiga kvällspromenad. Typ 26 grader vid 22.00 – så vädret kan man inte klaga på.. mer än möjligen att det blir lite för varmt ibland..

                               Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *