Årets tråkigaste blogg…

Estepona..

Åkte till Estepona för att köpa galgar (dom har typ de billigaste galgarna att få tag på) eftersom det kommit en hel del kläder i de 34 gröna lådorna som kommit..

Köpte även ett gäng klädnypor (att torka tvätten ute på terrassen tar typ en timme men det är inte alltför sällan kläderna åker av tvättställningen) så det kan jag undvika nu (intressant va:))

Passade på att äta lunch Estepona, fick bli en Big Mac. Det är typ det enda som inte är billigare än i Sverige. Nu kommer jag inte ihåg priset för en Big Mac i Sverige men nivån ligger typ på samma eller kanske till och med högre här. Godare har det i alla fall blivit nu när de gör alla hamburgare på beställning. Länge sedan jag åt en Big Mac så det var riktigt gott..

Riktigt gott..

Tyckte hundarna kvällens middag var (konjaksmedvurst) De äter jämt från samma tallrik vilket är väldigt ovanligt för hundar. Ställer vi fram två tallrikar äter de först från den ena och sedan från den andra..

Tyckte det var så gott med sill på Midsommarafton så vår middag blev sill igen men med portugisisk färskpotatis (fanns ingen svensk kvar) Gott men nu kan det dröja lite med sill till middag, typ till jul eller så:)

Tyckte lite synd om..

Kollade på fotbollen Portugal mot Iran. Höll självklart på Portugal men tyckte lite synd om de iranska spelarna som grät ”hejdlöst” eftersom matchens resultat innebär att VM är slut för deras del.

I morgon möte, packa upp kartonger och lite annat..

                                   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *