Midsommar med & utan tradition…

Vi var ju som jag skrev om igår i svenska butiken och köpte sill, färskpotatis mm men de hade inga jordgubbar och de kunde vi ju lika gärna köpa i ”vanliga” affären. Trodde vi.. Fanns inte en jordgubbe att uppnå, nu kollade vi bara i två affärer orkade inte åka runt mer.. så det fick bli hallon istället för jordgubbar.. Tror det är den enda midsommarafton som jag inte ätit jordgubbar. Färskpotatisen såg ju inte så kul ut men god var den och det var ju huvudsaken så totalt sett en lyckad midsommarbuffé..

Även hundarna nöjda..

Är det högtid så är det.. även för Tintin & Karisma som fick några av sina favoriter Serranoskinka och konjaksmedvurst – lyckan var total:)

Lite orättvist

Kunde inte midsommarafton fått ha varit fint i Sverige – det är ju typ den ”roligaste” dagen tillsammans med skolavslutningen att ha bra väder på.. Men som vanligt – halvkyligt och instabilt. Här har vi haft hur varmt som helt som efter 22.00 var det 24 grader.. Men nästa vecka ska det bli bra i Sverige igen läste jag någonstans.

Måste köpa lite blommor till terrassen

M Bindefeld Instagram

Den här pelargonen hade jag verkligen inte blivit ledsen om jag fått i present. Bindefeldt anordnar varje år en midsommarlunch och det här var en present från någon/några av gästerna. Dom kan gärna få komma hit på midsommarlunch nästa år för precis som Bindefeldt så älskar jag pelargoner..

Det sägs alltid att..

Sverige har världens vackraste kvinnor och nog ligger det lite i det. Visst finns det massa vackra kvinnor världen över, tex i USA men där är det väldigt mycket ”förbättringar” som gjorts (som ibland blir försämringar). Alla dessa hårsvall, inte många av dem som är äkta så när det gäller naturlig skönhet så ligger det nog mycket i de vackra svenska tjejerna/kvinnorna.

Här är bara ett axplock av vackra svenska kvinnor och det är inte de yngsta 20-åriga tjejerna som är de vackraste tycker jag. Ålder har egentligen ingen betydelse, Lena Olin tex är ju inte direkt purung men fortfarande jättevacker.

Tycker inte heller man måste vara smal för att vara vacker, det är Leila Lindholm (ni vet hon som bakar) ett utmärkt exempel på. Hon är absolut inte smal men har en oemotståndlig charm och värme över sig som gör henne vackrare än många pinnsmala fotomodeller..

Vacker gest…

I dag på midsommarfirandet hos Pernilla Wahlgrens föräldrar som Pernilla ordnade bar Kristin Kaspersen en scendress som hennes mamma när hon var 25 år. Det tyckte jag var fint..

En lite annorlunda gest..

Dom här två (han 41 och 26 år) gifte sig precis i Mexico. De kommer från England så det var inget billigt bröllop – 375 000 kronor kostade det. Det är väl sisådär 80 000 kronor per dag eftersom bröllopet bara höll i sex dagar. Han fick reda på att hon inlett en affär med en annan under sin möhippa (men inte sagt ett ord om det)… Han hämnades genom att lägga ut en annons under säljes att hans vigselring var till salu så att hon skulle få klart för sig att hon var avslöjad och att inget annat än en skilsmässa var ett alternativ. Han såg givetvis till att hon fick information/se annonsen.. Skrattar bäst som skrattar sist, eller?

Inte bara vackra kvinnor..

Instagram Jenny Strömstedt

Det är verkligen inte bara vackra kvinnor vi har i Sverige utan även en fantastisk natur (kanske inte Norrland som är lite för mycket skog för min smak men fjällområdena är verkligen vackra de oxå) I det här programmet 90 days to wed kan man knappt tro sina ögon vilka fula trista och nästintill döda ”småstäder” det finns så vi ska vara stolta över både vårt land och vårt folk..

Vi får se om vi får vara stolta..

…över vårt fotbollslandslag i morgon. Chanserna är inte stora men större under har skett….

                                  Kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *