Carpe Disco…

Slut på en era…

På Nyårsafton kör Alcazar sin sista spelning efter en turné på pågått under hösten. Man kan väl säga att det är en 20-årig lång era ”som går i graven”. De hade väl ett uppehåll någongång under de här 20 åren men de har ändå alltid funnits där som Alcazar. Finns inget som är så mycket disco som Alcazar i Sverige och alla tre medlemmarna har sin bakgrund på Wallmans. De kommer oxå ge ut en bok Carpe Disco om sina 20 år som leading disco defenders, den vill jag nog läsa. Tessan (den ljusa) har med sin kille ett kombinerat cafe och ställe för rakning Ruscy Rascals som de nu även öppnar i Uppsala så jag tror de kommer lämna storstaden och flytta ut på landet som alltfler gör. Vad de andra ska göra vet jag inte. Synd att man inte kan se sista turnén, den senaste Disco Defenders gick för utsålda hus och var tydligen jättebra. Tack för 20-år & lycka till i framtiden!

Hur söta får man vara?

Två små sötnosar på hund SPA, lite mer fancy än det ställe som tvättar och klipper våra hundar men de är duktiga och de är huvudsaken. Tror inte Tintin & Karisma bryr sig ett dugg om miljön är fancy eller enkel så varför slösa pengar på det?

Veckans modigaste

Här har vi en som tagit sig upp via vandringslederna högst på på Marbellas högsta punkt berget La Concha.. kan garantera att ni inte kommer få se en bild av mig stående där uppe och titta ut över Marbella och havet även om det säkert är hur vackert som helst. Smala vandringsleder, träbroar och hur högt som helst.. Tror jag föredrar att stanna här nere vid havet….

                                 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *