Lite väl hårt & annat..

Inte mycket utrymme för glömska..

Jag kan hålla med om att det är galet klantigt att glömma att betala för lokalen för bröllopsfesten men det var mer än Harriet tyckte var acceptabelt. De hade varit tillsammans i tre år, hade barn ihop och skulle då slå till och gifta sig men antingen har Harriet väldigt dålig förståelse för att fel kan uppstå (även om det var en rejält klumpigt fel) eller så var det droppen som bägaren att rinna över. Det blev inget bröllop men det blev en fest med alla utom brudgummen som som nu är singel… Resten av gänget hade ett rejält party och han kommer nog gräma sig över sitt misstag resten av livet. Men det kan inte ha översvämmats av kärlek från hennes sida, då borde hon i alla fall ha förlåtit honom när hon sansat sig.. men icke..

Är så trött på..

Martin Björk och reklamen för Trivago som går i alla kanaler typ HELA tiden. Jag vågar inte ens tänka på marknadskostnaden för den intensiva TV-reklams kampanjen. Kanske har de gjort någon deal där Trivago får betala i proportion till hur mycket de ökar, förr var det någorlunda vanligt men sedan satte TV bolagen stopp för det och med all reklam för spelbolagen har de ju inte brist på annonsörer så det här är nog grymt dyrt för Trivago.. Martin Björk lär ju få en och annan krona han oxå med den exponeringen..

Hans Trivago kampanj varar typ längre än hans äktenskap med fd fotbollsstjärnan Tina Nordlund gjorde. Det måste vara ett av de kortaste äktenskapen i Sverige, skilsmässa efter bara tre månader…

Tina var ju en av Sveriges absolut bästa fotbollsspelare men drabbades av anorexia. I har hon ändrat sitt liv totalt;

Lever i Portugal och jobbar med typ yoga och liknande själsliga saker, ett liv rätt långt bort från både fotbollsplanen och Martin Björk skulle jag anta.. Hon der hur som helst ut att må bra och det är ju det viktiga..

En annan förändring..

Anna Book vann ju Biggest loser VIP 2017, fick en del kriktik för att hon gjort någon operation typ fettsugning innan, men oavsett så var hon den med procentuellt högst vinstminskning under själva tävlingen så det var väl rättvist.. Men den där operationen är knappast der enda hon gjort;’

Det går knappt att känna igen henne, det är nog inte bara fettsugning utan botox, tandblekning och annat fix med tänderna bland annat. Hon ser ut som en helt ny kvinna – det viktiga är att hon trivs med sig själv och gör ingreppen för sig själv och inte för någon annan..

De som går till överdrift..

Sedan finns det gruppen med människor som går långt över the top och där skönhetsoperationer och ingrepp blir ett beroende. De kan bara inte sluta, de hittar hela tiden något de tycker kan bli bättre när det gäller deras utseende. Tyvärr finns det oseriösa plastikkirurger som borde säga stopp och belägg men money talks.. men det finns seriösa oxå som säger nej till att utföra fler ingrepp. Jag tror killen på bild ett gjort ca 122 olika ingrepp (botox är nog inräknat i det) Blir de vackrare – nej inte enligt mig, de ser bara onaturliga ut. Sedan finns det dom som behöver göra ingrepp eller av olika skäl vill och ser ”normala” ut ändå så jag har inget enot skönhets-operationer, det är upp till var och en..

Men vissa blir bara too much..

Det här är bara far to much.. Europas största bröst (och hon är inte nöjd än) Efter att ha uppnått målet med Europas största bröst kom hon på att ”svarta” människor är vackrare än vita så nu ”jobbar hon med att bli svart. Hennes man är the average Guy som ger henne sitt fullkomliga och 100% stöd men kan någon tycka att det här är snyggt? Allt sitter inte på utsidan men jag bedömer henne efter den eftersom den är det enda hon fokuserar på..

Vi avslutar med något äkta & naturligt

Mat-Tina symboliserar på något sätt motsatsen till allt annat jag skrivit om. Hon är härligt naturlig, verkar supertrevlig. Tror inte hon skulle sätta igång med skönhetsoperationer i oändlighet eller konstla till sig – tror att hon är hon är just den hon är så hon får vara den här bloggens förebild. Bilden ser ju så otroligt härlig ut oxå:)

                        Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *