I morgon börjar det…

Sveriges första match

Det har väl inte undgått någon att i morgon är det dags för Sverige att kliva in in Fotbolls VM. Hittills har det ju varit lite oväntade resultat så vi får se hur det blir i morgon. Heja Sverige hur som helst…

Det var ju en hel del diskussioner fram och tillbaka om Zlatan skulle vara med eller inte.. Ville han? Skulle han ”förstöra” den uppbyggda lagagendan om han kom med eftersom alla ser Zlatan som typ Gud. Efter diskussioner hit och dit tackade Zlatan nej till att vara med (det är i alla fall den officiella versionen och troligen den sanna). Nu har han betett sig lite trist och inte så lite heller, han raljerar över det svenska laget och att de inte har en chans.. Som om det inte vore nog så kommer han inte heller komma och se matchen trots att han är på plats med en av sina sponsorer.. Totalt sett ett rätt lågt beteende..

Att hans beteende är lågt är jag inte ensam om att tycka så nu har tex förbundskaptenen uttryckt sin besvikelse över hans uttalande etc. Ja, ja Zlatan är (tror) han är kungen så är han inte i centrum så är är alla andra inte vatten värda.. Eller är det att överdriva lite? I övrigt var han med i tre reklamfilmer i rad ikväll så han har väl fullt upp och kan låta laget få fokusera utan kritik från honom så kan han fortsätta utveckla produkter och göra reklam..

Svårt att hålla koll..

Har bara en spansk kalender nu och det blir lite svårt att hålla koll på helgdagar etc (som tex att jag skrev att der var två veckor kvar till midsommar) Måste be Pappa köpa med en svensk kalender när han kommer ner nästa gång. Nej, jag tänker inte att någon elektronisk kalender i telefonen det är jag alldeles för omodern för och jag vill se kalendern framför mig och kunna göra anteckningar. Till dess att jag har en svensk kalender får ni stå ut med alla mina felskrivningar…

Den årliga festivalen…

Varje år är det en festival i Marbella/Puerto Banus med bland annat en massa artistuppträdanden. De byggs upp en stor scen nedanför bergen, lite Dalhallakänsla tror jag (har aldrig varit där) Funderar på att gå dit i år och se konserten med James Blunt som är den 3/8. Tror det skulle vara en häftig upplevelse..

#Tintin and Karisma the dogs

Nu har Tintin & Karisma fått sitt eget Instagram konto – de är inte så lätta att fotografera (skrev jag om det här i förgår? Mitt minne sviker) Hur som helst gör det mest som ett fotoalbum så att jag kan ha alla bilder på dem samlade. Följ dem gärna:)

Avslutar veckan med en härlig bild…

Visst ser det bara för härligt ut – här vill jag oxå ha det när jag blir ”gammal & grå” Men grå möjligen  i håret för tant vill jag vill inte bli och nog inte gråhårig heller:)

                                     Kram

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *