Bröllop, marathon & triss-tur..

Juni – den stora bröllopsmånaden

En av Prinsessan Madeleines vänninor, ”Lussan” bjuder in till bröllop i helgen. Tror det är hennes andra, men det är ju rätt så ointressant. Har en väninna vars 70-åriga mamma gifte om sig härom veckan i vit brudklänning i stället för tråkig dress som de flesta äldre väljer.. men var och en ska göra som de vill.. Vacker 70-årig brud och dans hela natten – härligt! Lär nog bli påkostat och fint bröllop med dans hela natten det här oxå och vilken tur med vädret de har! Undrar just hur många bröllop det är i juni och augusti.. 

Lite för varmt..

..kan man väl säga att de varit/är för Stockholm Marathon löparna. Runt 28 grader.. De har förlängt sista måltid med en halvtimma pga värmen. Duschar utställda utmed banan, jag hade väl stupat efter 500 meter:) Hunnit dricka ett gäng Powerade på vägen hade jag nog oxå hunnit göra. Jag minns när vi lanserade Powerade i Sverige, den här blå var internationell och storsäljaren – övriga testade jag och Karin Krook fram och tillbaka innan beslut fattades och lanseringsplan togs fram.. Det är lite mer processer och krångligheter nu för tiden..

Här kan vi presentera Albert..

Måns ”Mums-Mums” Zelmerlöw har ju som bekant blivit lycklig pappa och nu har namnet ”avslöjats” Albert ska den lille krabaten heta. Internationellt & bra. Har inte hört något av hans nya musik (vill minnas att jag läste att han släppt lite nytt material). Ett tag tyckte jag att han blev så galet gubbig men det har han ändrat på..

Hur mycket tur kan man ha?

Två gånger har den här mannen varit i TV 4 studion och skrapat trisslotter, typ en chans på sju miljarder.. Så mycket pengar fick inte han men två miljoner är inte så dåligt det heller..

Vågar knappt erkänna..

..men jag brukar titta på det egentligen fullständigt urusla programmet 90 days to wed.. En del blir nog lite kära i varandra och gifter sig men en del kan man verkligen räkna ut bara är ute efter ett ”green card” Tjejen i grönt på bild tre är ryska och vill ha en bröllopsklänning för typ 45 000 dollar, vigselring för 300 000 dollar, dyra designväskor etc – det tar aldrig stopp. Han jobbar hela dagarna och hon är hemma.. hade så tråkigt så hon skaffade en katt. Städa och laga mat är enligt henne inte hennes uppgift så om det ska bli mat får han laga, take away eller restaurang. Otrevlig mest hela tiden och det är så uppenbart att hon bara är med honom för att få leva ett lyxliv han inte kan erbjuda henne.. Biggest mistake ever om han gifter sig med henne, vi får se nästa vecka.. Tror det kommer bli tvärstopp om äktenskapsförord kommer på tal.. Han är inte jätterik men har en del tillgångar att försvara mot en ”golddigger” Nej, inget kvalitetsprogram men ändå kul att se på något sätt.. Måndag-fredag på kanal 11, om ni nu skulle vilja se lite ”skräptv”.

                             Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *