Bättre sent än aldrig..

Något många ville ha..

Det var nog många som kollade brevlådan lite extra varje dag för att se om de var bland de ”lyckligt lottade” som skulle bli inbjudna till prinsbröllopet i lördags. Jag vet att bröllopet är ”old news” nu men lite uppmärksamhet kan det väl få ändå. Det är ju inte varje dag det är kungliga bröllop..

Spekulationer i det oändliga.

Vem skulle designa klänningen, vilken ”stil” skulle den ha osv, spekulationerna tog aldrig slut. Hur som helst franska modehuset Givenchys (stavas det så?) brittiska chefsdesigner fick uppdraget. Vacker klänning men lite för långt släp för min smak. Tanken med brudbuketten med blommor från ”Dianasträdgård med blommor som Harry plockade och bands av en florist tycker jag var fin. vacker och kärleksfull i sin enkelhet.

Vigseln

Vigseln hade 600 gäster (eller var det 800) med efterföljande ”Drottningens lunch” – Festen på kvällen hade 200 gäster och Prins Charles var värd. Megans pappa kom som väntat inte. Det pratades om att vi gjort framsteg då den amerikanske pastorn pratade om Facebook i sitt passionerade tal.. Är det inte så att vi inte riktigt gjort framsteg eftersom det pratades så mycket om vilket framsteg det var. Passionerat men lite för långt. De hade vävt ihop det brittiska med det amerikanska på ett fint sätt. Halva London och massa inresta verkade kanta kortegevägen för att få en glimt av brudparet. Kan erkänna att jag såg det på TV och även vår kronprinsessas bröllop men skulle nog aldrig stå i timmar och trängas för att se en snutt live..

Någon som inte.

…verkade vara så kär i sin man som Meghan var Victoria Beckham. Det räcker inte med en citron för att beskriva hur sur hon såg ut och hur surt hon såg på sin man David. När hon mötte folk hon kände var det sannerligen ett påklistrat leende man kunde se. Undra varför hon var så sur, vi får hoppas att det inte är en ”ny” barnflicka..

Positiva besked

 Som jag lagt ut på FB och Instagram så är jag så glad över att läkarna fullt ut bedömer att mitt hår kommer bli bra igen.. Det har redan börjat bli bättre men behöver fortfarande turban. Om ett halvår ska det ha börjat växa så att det är ok och vara bra om ett år. tacksam! Ska nu börja med en slags spray var 12;e timme som ska göra det möjligt. Ska visa foto på mig i turban någon blogg framöver.. Känner mig fortfarande inte helt bekväm.. Men det är ett väldigt litet problem..

10 år senare – det är aldrig försent..

En badtunna med ett ”offer”, Martin Timell, Hanna Lindblad och Elisabeth Massi Fritz har ägnat den här veckan åt en rättegång där Martin Timell står åtalad föt någon form av våldtäkt som ska ha skett i just en badtunna för snart tio år sedan. Jag har vittnat i en rättegång med just dessa två advokater. Då vann Elisabeth Massi Fritz och jag måste säga att hon är skicklig. Nu är båda advokaterna säkra på att vinna, det var de inte då och utfallet då blev nog som de båda trodde. Nu tror även den juridiske experten som tillfrågats av Expressen på 50/50.. Jag tror att om han döms blir det en mild dom, tio år är en lång tid för vittnesmål mm och då blir det ord mot ord. Åklagaren yrkar på fängelse men det tror jag absolut inte det blir. Vi får se när dom faller.. Med risk för ”förtal” så är ju inte Martin Timell känd för att ha tillhört gruppen trevliga medarbetare på TV 4…

Vi slutar där vi började…

…med lite bröllopsyra.. Det här är Carl Sigvard Öhrlund (författaren Dag Öhrlunds hund) som struntade i kungliga bröllop och slog till med ett eget istället. Tror inte att han hade sisådär 600-800 gäster men däremot tror jag att intresset för det kungliga bröllopet var lika med noll för hela familjen Öhrlund….

Nu sova

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *