Inte alltid som man tänkt sig..

Nej, det var inte Benjamin som var ”folkets” favorit men han fick ju en superbra placering när respektive lands professionella jury röstat. En andra placering som slutade som en sjunde placering. Tycker han skall vara nöjd ändå..

Så vackra bilder

Instagram flödar med så fina bilder från hela Sverige – vilken maj månad, måste vara den bästa på hur många år som helst..

Det är inte alla kor som har sjötomt – en del har det riktigt bra:)

Bröllop

På lördag är det dags för bröllop mellan Prins Harry & Megan. Det verkar lite rörigt huruvida hennes pappa ska komma eller inte pga hälsoskäl. Han bor ju i USA. Ena dagen ska han komma och nästa inte osv, Megan är tydligen upprörd över situationen eftersom hon vill ha sin pappa med på bröllopet. Det kan jag verkligen förstå, jag hade varit otroligt ledsen den där dagen i juni 1994 om inte min pappa varit med och delat den med mig..

                             Nu sova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *