Eurovision Day..

Dags för final..

Jag måste säga att jag blev fascinerad över vilken enorm stämning och vilket intresse Eurovision som verkar råda över både torsdagens semifinal (såg inte tisdagens). Det kommer väl vara alldeles galet ikväll kan jag tänka mig. Men Eurovision kanske ligger något år efter för den svenska Melodifestivalen var ju lite ljummen innan Björkman & Co fick igång igång den med besked. Det är kanske där Eurovision är nu, återuppståndelsen.

Foto: Bianca Ingrosso Instagram

Mamma Pernilla och Bianca var på plats när Benjamin tog oss till final men eftersom Pernilla har en egen show så kan hon inte vara på plats ikväll. ”Mamma-stöd” är i stället Charlotte Perelli som ju är en rutinerad Mello och Eurovision deltagare. Sedan är det ju så klart ett helt svenskt team som backar upp på alla möjliga sätt.

Inte favorit..

Jag måste säga att jag blev imponerad av Benjamins framträdande, så säkert och så proffsigt. Man har bara en chans och då måste det sitta till 100% och det tycker jag han levererade. Vilken press och han är ju inte lastgammal med massa erfarenhet i bagaget precis. Han har förvisso uppträtt i musikaler mm sedan han var liten men det här är något helt annat. Jag tror att det känns skönt för honom att han inte är tippad favorit vare sig rent generellt eller av oss svenskar som har en förmåga att alltid tro att vi ska vinna. Expressen tippar honom inte ens bland Top 5 trots att han är nummer tre av alla nerladdningar Spotify.

En del verkar tycka Norges bidrag är jättebra och andra tvärtom och av Aftonbladet får Alexander Ryback en 2:a, ett tag låg han före Benjamin i ”betting-listorna” men det tror jag har ändrats. Fyra till Benjamin är Aftonbladet generösa med och till Cypern likaså. Danmark får en 2:a men jag måste säga att jag tyckte den var riktigt bra. Cypern måste ha varit i semifinal ett för den kan jag inte komma ihåg..

Den stora favoriten..

Den som har det stora och jobbiga favorittrycket på sig ikväll är Cypern.. Ja, vi får se – det har skrällt förr..

Så här brukar det inte se ut..

I Sverige kom våren och försommaren snabbt och jag såg från någon handelsträdgård hur olika växter som har helt olika blomningstider nu blommar samtidigt. Folk badar i början/mitten av maj – hur vanligt är det? Här har det tagit tid innan våren kommit och det har varit den värsta vintern på typ 30 år men nu har vi oxå fått lite värme. Men 23 grader både i Stockholm och Marbella kl 16.30 innan mitten på maj, det tillhör inte vanligheterna. Men det känns så skönt att värmen äntligen är här! Något som heller inte tillhör vanligheterna är mig utan hår och turban. Det tar tid att vänja sig och man känner sig inte fin men igår hände något som kommer hjälpa mig. En helt främmande kvinna kom fram till mig och sa: I love how you look. Om hon bara visste hur mycket de fem orden kommer hjälpa mig framöver.

Måste bara visa den här underbara bilden jag hittade på Instagram – jag fullkomligt älskar ekorrar (och just nu kvinnan som sa de fem magiska orden)

                   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *