Då var det igång..

Semifinal 1

De två favoriterna Israel och Cypern är nu klara för final Tittade inte ikväll för då har man ju lixom sett allt på lördag (förutom dem som inte gick till final då). Det verkar inte vara någon ”favorit-tippning på Benjamin Ingrosso. Han tippas komma typ åtta läste jag någonstans. På torsdag kommer jag kolla i alla fall, det vore ju bara för trist om vi inte gick till final. Det har väl bara hänt en gång med Anna Bergendal..Lite mera färg..

 I bland önskar jag att jag vore lite yngre och ”vågade” lite mer när det gäller kläder. Inte för att jag tycker att jag klär mig tantigt men skulle kanske ta ut svängarna lite mer..

Vem vet man kanske hade passat i det..Men det här är lite mer jag..

Inte riktigt så korta kjolar dock..Mycket tråkigheter

Det händer så mycket tråkigheter och utspel som det från Donald Trump som man inte vet vad det kan leda till så vi avslutar den här dagen med en bild som utstrålar glädje;

                                       Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *