11 000 sms och kärlek..

Det är olika det där med kärlek..

Det var ju inte så länge sedan Isabella Löwengrip skiljde sig ifrån sin man men har nu gått offentligt att hon och Hampus på bilden är ett par. Ingen värdering i det, ibland springer ”man” på kärleken när man minst anar det. För par nummer två tog det ca 11 000 sms någon förlovning och ett äktenskap (dock inte med varandra förutom sms:en då) innan de insåg att de faktiskt de var de som hörde ihop. Eller de visste väl det mer eller mindre hela tiden men det föll sig aldrig rätt, en rätt så ”bumpy road” med andra ord. Men nu slipper de alla de där sms:en eftersom de nu lever ihop och är långt lyckligare än under sms:ens tid. De har satt ihop alla de sms de skickat till varandra i något som blev tre olika böcker, ett otroligt fint minne att ha.Det är olika det där med bostäder oxå

Bostadspriserna varierar ju kolossalt rent geografiskt. Det kan till och med vara så knasigt att du bygger ett hus på landsorten som är värt mindre än det du byggde det för – så ser ju inte riktigt tex Stockholmsmarknaden ut. Men även i Stockholm varierar priserna där kvadratmeter priserna ibland är lite högre och ibland lite lägre men ligger ändå alltid på en (jämfört med övriga Sverige på en hög nivå). Vad du får för pengarna i Stockholm varierar oxå;

På de två övre bilderna ser du ett hus eller mini mini slott på ca 225 kvm på en sjötomt, lite drygt 3 mil från Stockholm. Renoverat och fint. För det får du betala 11 miljoner kronor. För samma summa får du en lägenhet110-120 kvm i Stockholms innerstad, beroende på stadsdel och hur priserna ser ut eftersom de varierar lite. Ungefär samma standard renoveringsmässigt. Ja, allt hänger på vilken typ av livsstil man vill ha och att man har 11 miljoner såklart.Tinder får konkurrens

Mark Zuckerberg har nu gått ut med informationen att Facebook under 2018 lanserar en dating sajt som på ett eller annat sätt både påminner om och konkurrerar med Tinder som är den största av den typen av sajter. Kursen för bolaget som äger Tinder sjönk med 9% när informationen tillkännagavs. Tiderna när någon fick vara ensam om något är sedan länge förbi men det går fortare och fortare att bli ikappsprungen nu och ännu snabbare går det. Så bara ett monopol kvar och vi får se hur länge Systembolaget kan behålla det. Nu har ju svenska folket ett mycket högt förtroende för Systembolaget så det finns ingen stark opinion att monopolet ska bort.Eurovision 2018

Inte långt kvar till finalen i årets Eurovision och Benjamin Ingrosso har landat i Lissabon, laddad till tänderna. Hoppas det går bra för honom. Jag har en av mina ”gamla” medarbetare med som dansare. Sara Li, det var hon som uppträdde i Mello med Björn Ranelid. Det här är såklart en otroligt rolig uppgift/erfarenhet för henne. Det är den bakre tjejen i gult, gulliga Sara.Årets viktigaste gala – och roligaste

I kväll har den årliga och viktiga Unicef galan varit. Har inte sett den och inte heller läst om väl de lyckats med att få nya och viktiga världsföräldrar. Får göra det i morgon.. Kollade lite på gästernas klädsel som lagts upp på Expressen eller om det var Aftonbladet;

Inte färgglatt om man bortser från det regnbågsfärgade håret och Malin Berghagens klänning. Kommer nog fler bilder i morgon och då får vi kanske se lite mer färg.. Eller så kanske det hör till att bära vitt på Unicefs gala? Hoppas i alla fall att de får in många nya världsföräldrar för det behövs verkligen.

                                        Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *