Jag kan inte komma på någon rubrik..

Ingen sommar har anlänt i dag heller.. Blandat lite sol men mest moln. Snälla sommar kom nu, jag vill börja sola men det kan jag ju i och för sig göra under de sol-timmar vi har. Hoppas bli lite brun & ”fräsch” snart.

Vad håller de på med?

Det är ju helt sjukt det som pågår i Svenska Akademien. De verkar som om de tror att de står över allting annat och sätter och ändrar regler lite hur som helst. För någon månad sedan var det omöjligt att bli avsatt – no matter what eller avgå för alla var invalda på livstid. Nu är det helt plötsligt fullt möjligt att göra både det ena och det andra och de ursprungliga 18 är väl 13 nu. En omöjlighet alldeles nyligen men uppenbarligen inte nu..Sedan dyker frågan upp om det överhuvudtaget ska delas ut något Nobelpris och den frågan besvaras väldigt snyggt och prydligt med ”Det vore väl fan om vi inte skulle fram en Nobelpristagare” Det finns mängder av potentiella sådana men frågan är väl om vi har en akademi som är kapabel att utse någon. Bort med de fårskallar som är kvar, vilket inte alla men framförallt Horace Engdahl som borde skämmas varje minut han sitter kvar. Försvarar ”kulturprofilen” långt över anständighetens gränser och det dröjer evigheter innan hans fru (kulturprofilens) borde avgå. Hon har i sig själv inte gjort något fel men har låtit honom få agera och varit med och tillsett att han fått bidrag etc. Ska den här totala soppan få förstöra ett pris instiftat 1901 och är en av Sveriges stoltheter? Det hela är ju inget annat än galet. Kungen är ju någon form av överhuvud och kan ju inte låta det här tramset fortgå.Kulturprofilen

Ja han verkar ha få ta sig friheter och härja fritt med stöd från bland annat Horace Engdahl, sin fru och ett gäng andra inom och utom Svenska Akademien. Om Svenska Akadademien tycks ha trott att de står över allt annat så kan man inte annat än tolka det som om detta även gällt honom.

Foto: Hovet

Som om allt annat inte vore nog så har nu fyra av varandra oberoende personer trätt fram och sett hur denna ”kulturprofil” uppträtt olämpligt mot Kronprinsessan. Det är i och för sig inte mer acceptabelt att tex lägga handen på rumpan på ”Elsa från Sundbyberg” i sak men det visar ju bara att han är helt verklighetsfrånvänd.Sverigeträff

Träffade Lotta & hennes man över en fika i dag. De är nere för att titta på lägenheter så vi gav lite råd och tips. De har varit i Estepona och tittat på lägenheter så vi träffades på Hotel Kempinski som ligger precis utanför Estepona. Har bott här för ett gäng år sedan och sedan dess hade de renoverat.. tyckte nästan det blev till det sämre.. Hur som helst jättekul att träffa Lotta som jag inte träffat på säkert fem år och hennes man som jag träffade nu för första gången var jättetrevlig så jag hoppas att de köper något härnere, det vore jättekul.

                           Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *