Ironman Marbella..

..har gått av stapeln i dag. Jag blir trött bara på att tänka tanken att genomföra något liknande.. Kan inte distanserna men korta är de inte:

  1. Simning
  2. Cykling (inte direkt på någon raksträcka här)
  3. Löpning

Vädret var lite varierande men det gynnade dem som tävlade eftersom det inte var så varmt. Hade bara en kofta på mig så det var ju inte direkt svalt/kallt men heller ingen jättevärme.

Eventet lockade en hel del besökare med både två och fyra ben.. De tävlande så klart, massor av publik som hejade fram de tävlande så det var en härlig stämning. Tintin & Karisma var ju klart plats (Karisma är inte så tjock som hon ser ut bilden, båden hon och Tintin behöver klippas och sedan har vinkeln blivit konstig) och sedan var det en liten katt som inte ville missa folkfesten men den höll sig på strandsidan och beblandade sig inte med oss andra. Karisma älskar katter men det är tyvärr inte ömsesidigt för de blir rädda för henne.

Trocadero Playa

Löpningen gick från Puerto Banus till Trocadero Playa och sedan tillbaka till Puerto Banus igen. Höll mig till området vid Trocadero Playa där de vände. Den stora folkfesten har varit i Puerto Banus under hela helgen. Jag känner mig ok med min turban men inte mer än så, det innebär att jag hellre håller mig utanför tex att vara mitt i folkmassan i Puerto Banus med massa trendiga människor men jag vänjer mig mer och mer för varje dag som går och det känns så skönt. Nu är det någon månad kvar till den stora musikfestivalen i augusti med artister i ”världsklass” Håller på i cirka en vecka, har aldrig varit där men tänkte ändra på det i år. Har inte kollat datumen än men hoppas att det är när Pappa är här.Apropå Hjälporganisationerna

Foto: Instagram

Här är en av de hundar som nu ska få ett nytt hem där jag hoppas att den kommer överösas av kärlek och omvårdnad. Hjälporganisationen ”efterlyser” någon som kan ta med sig hunden till Landvetter eller Sturup. De har organiserat allt så man behöver i princip inte göra något alls själv som hundtransportör. Det är ju bara SAS som tillåter hundar i kabinen och då får den väga max 8 kg annars får den som med alla andra flygbolag flyga bland bagaget. Den här hunden väger ju garanterat över 8 kilo så det enda de behöver göra är att ta hunden från bagagebandet efter landning och överlämna till de nya ägarna när de passerat tullen. Allt annat jobb har hjälporganisationen tagit hand om. Tänk vad lycklig hunden ska bli att komma till ett riktigt hem och vara efterlängtad. Kärlek.Hur har vi det med matematiken?

Foto: Expressen

Tyvärr gick det inte att få med sista raden men den ska vara ”sina nöjesparker”. Det innebär för mig att de tjänar 365 miljoner kronor per år. Logiskt dvs lika många miljoner som det finns dagar på ett år. Nu var det här ett utdrag från en artikel i SvD så det är möjligt att det stämmer för att de kan vara avskrivningar och  annat som gör att det senare i texten står i texten att årsresultatet var 132 miljoner (tror det var 132 miljoner). Det är framförallt Gröns Lund som är ”vinstmaskinen” men även om de har Lustiga Hus och allt möjligt så kan jag bara inte få ihop 132 miljoner till 1 miljon per dag. Men räkna kan man göra många olika sätt..Hur har vi det med sanningen?

Bianca Ingrosso har ställt upp i ett välgörenhetsprojekt, jag tror det var för Etiopien. Man kunde buda på henne och ett antal andra kända personer där då i det här fallet Bianca skulle komma och praktisera en dag på det företag som lade det högsta budet. Pengarna som företaget betalar går oavkortat till välgörenhets-projektet och definitivt inte till Bianca Ingrosso. För att få den korrekta bilden dvs att Bianca får noll kronor för en dags praktik är man tvungen att klicka sig in i artikeln vilket säkert många hoppar över att göra så i stället skapar man en rubrik som inte är något annat än en lögn. Att sanningen ligger ett klick bort missas nog av en hel del men den stora frågan är varför ska man överhuvudtaget ljuga i rubriken??

                       Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *