En ny husägare..

Wahlgrens Värld

Var ju tvungen att kolla på Walgrens värld i dag eftersom trailern visade att det skulle handla en del om Pernillas köp av hus i Marbella. Som programmet visade var det allt annat än nägon värme, Pernilla satt till och med i mössa vid poolen.. De hade ju inte tid att vara här så länge eftersom hennes föreställningar pågick/pågår för fullt.

Foton: Pernillawahlgren.se och Instagram

Som tur är har hon hunnit vara här ett par gånger till när vädret visat sig från en väsentligt bättre sida. Hur som helst så var det full fart från början med inköp av både det ena och det andra så att det skulle bli ett hem så snabbt som möjligt. Pernilla konstaterade missnöjt att de inte flyttstädat och så är det i Spanien; ingen flyttstädar. Det kan till och med vara så att de lämnar en del möbler och annat efter sig men det är bara att ”tugga i sig” Pernillas hus såg verkligen fint ut, ligger på i supersöt liten gränd i ett gulligt område. Tror det ligger mellan Marbella och Estepona ungefär. Tror hon kommer trivas hur bra som helst, eller rättare sagt är övertygad om det. De verkar ha en så härlig familje-sammanhållning i hela familjen. Något annat man lärde sig av programmet är tanken på att anlita Bianca som festfixare ska man nog inte ens överväga som ett alternativ. Från pyjamasparty till guld – mötet mellan Pernilla och den festfixare som sedan anlitades började i  lite olika ändar men det blev säkert bra. Har inte löst eller hört något om hur festen blev i slutändan.Vanlig dag..

Skulle till banken men de hade ändrat öppettider så får ta det i morgon, till apoteket för att hämta ut nya mediciner och mataffären för att handla middag mm. Blev ost för hela slanten; mozzarella & tomat sedan Provoleta som jag tror är en argentinsk ost. Den tillagas i ugnen med tomat & kryddor. Jättegott! En dag som i dag har stränderna varit tomma men alla solstolar etc är utplacerade det enda alla väntar på är den riktiga värmen. Portalen är entrén till Villa Tiberio som jag skrev om i ett tidigare inläggIngen förstår någonting..

när det gäller vädret. Det har varit lååååångt under medeltemperatur (med undantag för några dagar då och då) i månader nu;

Det här är långt ifrån en normal väderprognos i slutet på april och även de fem kommande dagarna efter det ska tydligen se ut ungefär på samma sätt. Nu vill vi ha bort varenda moln för om det bara är sol så är det så pass varmt att det solas på stranden etc. Men lika varmt på dagen som på natten är inte normalt..Det här skulle göra mig jätteglad..

Ett stort fång pioner där det är blandat med utslagna och dem med knoppar. Jag fullkomligt älskar pioner. Är det något de är duktiga på här är växter från Handelsträdgården men fullständigt uslasnittblommor så det saknar jag. En vas med med pioner och/eller lite vilda svenska snittblommor det skulle jag verkligen vilja ha i vardagsrummet varje vecka..Tyckte bara..

Foto: Selmas Instagram

..att den här bilden var så härlig. Selma, min fd assistent på Wallmans, i regnet på Bali. Fina, underbara Selma verkar ha det så bra nu för tiden när jag följer henne på Instagram och det gör mig så glad ❤️

                               Godnatt ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *