Framgång & terrasser

I dag har det varit mulet i princip hela dagen, vid några enstaka tillfällen har solen tittat fram men tyvärr inte stannat så länge. Såg den här bilden på Instagram att körsbärsträden nu blommar i Kungsträdgården – vill se!Det går bra nu..

Man kan verkligen säga att det går bra för familjen Wahlgren nu. Det har ju inte direkt gått dåligt tidigare heller men nu är det verkligen ”all time high”;

Wahlgrens Värld, programmet med Bindefeld, sin egen show med dubbla föreställningar, utsålda hus och extra föreställningar är några exempel på Pernillas framgångar. Dessutom har hon köpt hus i Marbella och det vet ju alla som känner mig är det bästa man kan göra.

Bianca Wahlgren – jurymedlem i Talang och nominerad i fyra kategorier i Guldtuben.

Benjamin Ingrosso vinnare av Mello och vår representant i Eurovision i maj..

Foto: Pernilla Wahlgren

Inga tråkiga, dystra familjemiddagar i den familjen inte..Börjar bli dags att göra..

terrasen sommarfin. Det man gärna tänker att man vill ha är apelsinträd – bara sträcka ut handen och plocka sina egna apelsiner till sommarens frukostar ute..

Men så lätt är det inte för apelsinerna är mogna och klara under vintermånaderna så inga apelsiner med hem från handelsträdgården alltså..

Dom här två palmerna skulle jag oxå gärna ha men då har jag som alla förstår oxå några problem:

Jag bor inte på stranden

De är inte lite utan jättemycket för stora för att få plats på min terass

så just de palmerna får stanna på stranden och andra liknande får stå kvar i Handelsträdgården (de har palmer som är sååå stora)

Så lite annan inspiration:

Olivträd (älskar dem), pelargoner och liknande, murgröna som slingrar sig och b…… (kan inte stava till det och om ni ursäktar så orkar jag inte googla fram namnet)..

Ett supermåste är några olika typer av palmer och citronträd.. Ska nog få ihop något som blir riktigt fint. Ska försöka ”keep in mind” att inte köpa växter så att jag måste vattna typ tre gånger per dag. Finns inget inbyggt bevattningssystem här som det finns på vissa terrasser och som är minst sagt bekvämt.Pappa åker hem..

Pappa är en sådandär typisk pensionärs Marbella svensk som åker hem typ i slutet på april/början på maj och kommer tillbaka i oktober. Det är han knappast ensam om, så gör de allra flesta. Delar upp året i två delar och två länder. Kommer sakna honom ❤ Men han kommer ner en vecka i augusti för att uppleva sommarkänslan och pulsen som är här framförallt under sommarmånaderna..

Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *