En Influencer som tar nästa steg..

En av Sveriges största Influencers som i sju år bloggat för Metro Mode har nu avslutat sin anställning på Metro och startat sitt egna bolag Petra Tungården AB. Hon ingår nu i influencersnätverket Cube. Det hände i mars och hon har redan sin första anställda..

Hur ser dagarna ut och vad finns agendan?

Bloggen

Dels fortsätter hon såklart med sitt dagliga bloggande. Till skillnad från många andra av hennes kollegor skriver Petra långa inlägg där hon blandar vardag, mode och fest. Men den går inte på något känslomässigt djup utan kan väl sammanfattas med det lagom vardagliga, jobbet och fest. Har läst några stycken för att skapa mig en bild av henne och hennes bloggande/arbete.

Design/outfit tips och länkar om var du kan hitta varje plagg, sko etc.

Mycket besök på PR-byråer för att titta på kommande kollektioner:

Som alla stora bloggare har hon ju självklart stora annonsintäkter men har även tagit det ett steg längre..Webshop

I samarbete med olika varumärken kan man beställa ”Petras favoriter”, det är ju inte så att hon köpt på sig stora lager utan fungerar som en försäljningskanal och får provision på det som beställs från hennes sida. Ett smart sätt att tjäna pengar utan att egentligen göra någonting mer än att välja ut lite plagg och lägga upp dem på sin sida. Vem vet, det kan kanske växa till något större framöver.Designsamarbeten

Design- & modellsamarbeten med olika varumärken är säkerligen en lukrativ inkomstkälla med både arvode och provision på vad som säljs (gissning)Ta hand om sig själv..

Träna, äta bra, umgås med vänner, SPA och liknande verkar ligga i fokus för Petra

så oxå

Middagar & festVäldigt högt på agendan

Står kärleken

Dags för bröllop i september (i Frankrike, jag hade inte ens med ett utlandsbröllop när jag skrev om bröllop för det känns på något sätt så avlägset)

Viktigt att prova brudklänningar såklart..

Här är Petras eget mood-board för bröllopet:

Det är ingen ”walk in the park” utan en massa jobb så ibland får det bli något enklare:

www.petratungarden.se

Kram ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *