Whats up..

Jag är inte besviken i dag..

..för att hårbotten inte är läkt och så som en hårbotten ska vara. Jag började i dag med den där tabletten som jag ska äta varje morgon och i morgon bitti ska jag tvätta håret med håret med hårsetet (tre delar). Fortsätter ikväll med oljan mot såren i hårbotten. Den är inte direkt stor så jag funderar på att komplettera med någon ytterligare olja så att hårbotten verkligen får mycket fult fukt/näring eller vad man ska kalla det så att såren läker snart som det bara är möjligt. Det finns ett jättebra apotek med STORT sortiment typ fem minuter hemifrån så dit ska jag gå – nu ska jag ha en hårbotten som får vad den behöver och läker..Jubileum

Tidningen ELLE fyller 30 år i år och ” firar” det här numret med tre olika omslag. Jag antar att tidningen kommer vara fylld till brädden av både mode och skönhet.Bloggare

ELLE har ju många bloggare inom olika kategorier och bloggare som tex Kakan Hermansson bloggar om att få huden ordentligt rengjord och en återfuktad hud. Kakan är verkligen ett ”skönhetsfreak”. Modebloggaren fokuserar på årets vår & sommarmode från Mango. Så mycket tips & råd kan du räkna med för att bli snygg inför sommaren.Modetips

Som vanligt kommer årets magasin vara fyllda med det mest aktuella och senaste modet. Nu är det hur du stylar dina jeans på bästa sätt i vår som gäller. Jeans är verkligen inne nu och absolut inte bara som byxor. Klänningar, tunikor, kjolar & jackor – ja allt med jeans är aktuellt.

Vad gäller i år?

Årets stora glassnyhet är den traditionella Glassbåten som i år lanseras i en helt ny Lakritsvariant. Utan att ha en aning tror jag den kan vara riktigt god. Tips hur du äter bäst för att må bra frkukost, lunch & middag får du. Färgerna på kuddar, plädar och allt annat varierar från år till år oavsett om du har trädgård, balkong eller brygga. I år ska du inreda med blå toner med drömmar om kristallklara vatten. Hur fint låter inte det?Två förebilder

Repotage om två av för mig förbilder är med och vi får veta lite mer om dem

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker som verkar stå med fötterna på jorden och som Carrie i serien Sex & the city. Jag kanske skulle kanske gå en kurs hos henne både vad gäller att öva tillbaka förmågan att gå i höga klackar och att skriva från rollkaraktären Carrie. Men tror knappast hon skulle vara intresserad:(Oprah Winfrey

Finns det någon som inte är imponerad av Oprah Winfrey, inte många i alla fall. Här kommer Oprahs fem livstips för att leva ett så bra liv som möjligt;

Balance is key

Make you own beautystandard

Always take time for me

Be grateful from the moment you wake up

Live only in the present 

Ganska bra och realistiska tips tycker jag. Livealife är hennes vad som skulle kunna kallas ”pay off”

              Kram ❤️

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *